Άγγελος Ανδριόπουλος: Ο Αλέξης από τις Αγριες μέλισσες παντρεύεται τον Ιούλιο
Showbiz

Άγγελος Ανδριόπουλος: Ο Αλέξης από τις Αγριες μέλισσες παντρεύεται τον Ιούλιο

Αν και φρέσκος στον χώρο, ο Άγγελος Ανδριόπουλος έχει προλάβει να δώσει το στίγμα του και στο θέατρο και στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο.

Τώρα τον βλέπουμε στις «Αγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 και στον «Αγιο Παΐσιο: από τα Φάρασα στον Ουρανό» του ΜΕGΑ. Και αυτή είναι μόνο η αρχή.

Μέσα στα λίγα χρόνια που δουλεύεις δεν έχεις κάνει και λίγα πράγματα.

Γι’ αυτό λέω ότι με πάει καλά και χωρίς να το επιδιώκω. Εννοώ ότι δεν επιδίωκα να παίζω και σε θέατρο και σε τηλεόραση και σε κινηματογράφο. Βασικά με ενδιαφέρει ο κινηματογράφος. Κυνηγούσα casting directors για κινηματογραφικές ταινίες. Και κάπως προέκυπτε η τηλεόραση και μετά και το θέατρο. Κάπως γίνονται και τα τρία παράλληλα.

Είσαι γενικά τυχερός στη ζωή σου;

Δεν έχω καταλάβει αν είμαι τυχερός ή αν είναι μεθοδικά τα βήματα μου. Βέβαια, θεωρώ ότι είμαι και λίγο τυχερός, υπό την έννοια ότι κάποια πράγματα που έκανα και κάποια οι άνθρωποι που γνώρισα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μου. Θα μπορούσα να έχω επιλέξει να δώσω εξετάσεις στη δραματική στην Αθήνα και να μην είχα τους καθηγητές που είχα, που αυτό αμέσως αμέσως θα με διαμορφώνω διαφορετικά, καλλιτεχνικά και υποκριτικά. Θα μπορούσα να επιλέξω να ασχοληθώ με την νοσηλευτική και όχι με την υποκριτική.

Έχεις κάνει φίλους στην Αθήνα;

Ναι, βέβαια, και από τον χώρο και εκτός χώρου. Μπορώ να σου πω ότι απολαμβάνω πιο πολύ τις παρέες εκτός χώρου, γιατί όταν βγαίνω μαζί τους δεν θα μιλήσω για τη δουλειά. Υπάρχει ζωή και μετά το θέατρο, τόσα πολλά άλλα θέματα να συζητήσουμε. Ακόμα και για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Θέλω να ζω με υγεία. Δεν υπάρχει πολλή υγεία στις μέρες μας και θέλω να πάω κόντρα. Θέλω να μπορώ να τα κάνω όλα. Και την δουλειά που μου αρέσει και οικογένειά και να βγαίνω με τους φίλους μου.

Τα έχεις καλά με τον εαυτό σου;

Όχι, έχω τα θεματάκια μου, αλλά νομίζω ότι όσο μεγαλώνω, καταλαβαίνω πιο ουσιαστικά κάποια πράγματα για τη ζωή, για μένα, που θέλω να πάω, πως θέλω να καταλήξω άσχετα αν δεν ξέρω πως θα καταλήξω. Θέλω να ξυπνάω και να είμαι καλά. Να μην έχω την γκρίνια, να μην έχω το παράπονο ή την ανασφάλεια. Να είμαι ανασφαλής μόνο όταν είμαι στη δουλειά. Μου αρέσει να με κοιτάζει ο σκηνοθέτης και να σκέφτεται τώρα χαζός είναι αυτός ήξερε τι κάνει; Μου αρέσει δηλαδή να μην ξέρει ο άλλος τι θα κάνω, γιατί σημαίνει ότι εκείνη τη στιγμή και εγώ ψάχνομαι, είμαι ανήσυχος, δεν ξέρω ακόμα από που θα το πιάσω και που θα το φτάσω. Αυτή είναι η μαγεία.

Τι άλλα πράγματα σου αρέσουν;

Θέλω να μάθω ξυλουργική. Πιάνουν τα χέρια μου, αλλά θέλω να ασχοληθώ πιο εντατικά με αυτό και κάποια στιγμή θα το κάνω. Προς το παρόν φτιάχνω πραγματάκια στο σπίτι μου, κάνω επιδιορθώσεις, έχω ενδιαφέρον για κατασκευές.

Μένεις μόνος σου;

Μένω με την σύντροφό μου, με την οποία ήρθαμε μαζί από την Πάτρα. Είμαστε μαζί πέντε χρόνια τώρα. Κάπως μπήκε κι αυτή τυχαία στον χώρο, έγινε casting director, οπότε υπάρχει και η αλληλοκατανόηση στα επαγγελματικά.

Ο γάμος σου περνάει από το μυαλό;

Ε, βέβαια. Θα παντρευτούμε τον Ιούλιο. Είμαστε πολύ καλά μαζί και νιώθουμε έτοιμη για το επόμενο βήμα. Βασικά είναι αυτό που σου έλεγα και πριν. Θέλω να τα πάω καλά στη δουλειά μου, αλλά θέλω να έχω και υγιή προσωπική ζωή. Να κάνω πράγματα στο χορό, αλλά και πράγματα εκτός χώρου. Η ζωή τα έχει όλα. Οπότε όλα αυτά εγώ θέλω να τα ζήσω. Δεν θέλω να φτάσω σε μια ηλικία και να έχω απωθημένα.

Πηγή: Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved