Κωστάκη: Δεν μου αρέσει που σταρ είναι η Καρντάσιαν, που όλος ο πλανήτης ακολουθεί το απόλυτο τίποτα
Showbiz

Κωστάκη: Δεν μου αρέσει που σταρ είναι η Καρντάσιαν, που όλος ο πλανήτης ακολουθεί το απόλυτο τίποτα

H Δήμητρα Κωστάκη υπήρξε ένα από τα εμβληματικά μοντέλα της γενιάς των 90s.

Η ίδια σε συνέντευξή της μίλησε για όσα αγάπησε στη μόδα, για το αν έχει φίλους από εκείνη την εποχή και αν υπήρξαν δυσκολίες στην καριέρα της.

Τι αγάπησες στη μόδα;

Και την πασαρέλα και τις φωτογραφήσεις. Μάλλον την πασαρέλα λίγο περισσότερο. Μου άρεσε που ταξίδευα, που γνώριζα ανθρώπους, τα σόου που συμμετείχα. Με ενθουσίαζαν.

Ενιωθες θεά;

Δεν προλάβαινα. Ετρεχα πάρα πολύ για να το νιώσω. Πολλές φορές δεν προλάβαινα ούτε να με δω στον καθρέφτη. Ειδικά στις Εβδομάδες Μόδας ήταν πολύ πιεστικά τα πράγματα. Μου το έλεγαν και το άκουγα ότι ήμουν θεά, αλλά δεν το πολυάντεχα.

Φίλους από εκείνη την εποχή έχεις;

Εχω αρκετές γνωστές, όχι φίλες. Μόνο με τη Φίλιππα Μάθιους έχουμε στενή επαφή.

Υπήρξαν και δυσκολίες στην καριέρα σου;

Πολλές. Δεν πας σε ένα κάστινγκ, σε βλέπουν και πέφτουν όλοι κάτω. Για να πέσει ένας κάτω πρέπει να έχεις περάσει από άλλους 50. Την πρώτη φορά που πήγα στο Μιλάνο έκλεισα, μια καλή δουλειά κατευθείαν. Αυτό με τόνωσε. Αλλά δεν σημαίνει ότι έκτοτε με προσκυνούσαν όλοι. Στο μόντελινγκ, αν δεν είσαι σταρ, ξεκινάς συνέχεια από την αρχή. Θυμάμαι είχα πάει για μια δουλειά στη Χαβάη. Κάναμε τρεις μέρες φωτογράφηση και έστειλαν τα δείγματα, στον πελάτη. Οταν τα είδε, παρατήρησε ότι το μαλλί μου κοκκίνιζε λίγο παραπάνω απ' όσο ήθελαν, με ακύρωσε και γύρισα πίσω - από τη Χαβάη μόνη μου, χωρίς Ιντερνετ, στο πουθενά, ψάχνοντας τρεις μέρες να βρω πώς θα επιστρέψω. Δεν είναι όλα εύκολα. Θέλει κότσια το μόντελινγκ.

Ποια θεωρείς την πιο σημαντική δουλειά που έχεις κάνει;

Η καμπάνια του Moschino είναι η καλύτερη δουλειά που έχω κάνει. Μετά ήταν τα σόου. Του Ρομπέρτο Καβάλι, του Μιγιάκε, του Βαλεντίνο. Ηταν πολύ ωραίες δουλειές.

Τις αναπολείς εκείνες τις εποχές; Τις αφηγείσαι στους γιους σου;

Ούτε που τους ενδιαφέρει το συγκεκριμένο θέμα. Μεγάλοι μάθανε ότι ήμουν μοντέλο. Δεν έχω καν φωτογραφίες στο σπίτι. Πιο πολύ οι άλλοι τους λένε παρά εγώ.

Τι είναι για σένα ομορφιά;

Τώρα πια η φυσικότητα. Γιατί δεν υπάρχει πλέον. Είναι όλα ψεύτικα. Ζούμε μια εικονική πραγματικότητα. Δεν ξέρεις αυτό που βλέπεις στο κινητό σου πώς θα είναι όταν το δεις από κοντά. Στην εποχή μου ήμασταν όλες φυσικές και αυτό που βλέπω τώρα δεν μου αρέσει. Δεν μου αρέσει που σταρ είναι η Κιμ Καρντάσιαν, που όλος ο πλανήτης ακολουθεί αυτό το απόλυτο τίποτα. Με ξεπερνά. Ή ότι σουπερμόντελ είναι η Μπέλα και η Τζίτζι Χαντίντ. Απλά δεν είναι μοντέλα. Τα social media είναι η νέα πασαρέλα.

Εσύ γιατί πιστεύεις ότι ξεχώρισες;

Νομίζω ότι ήμουν πολύ δυνατή στην πασαρέλα και θεωρώ ότι το πρόσωπο μου λειτουργούσε ως άγραφος πίνακας. Αυτό βοηθούσε πολύ τους ανθρώπους της μόδας που κάθε φορά ήθελα να δείξουν ένα άλλο κόνσεπτ. Ήμουν από τις κοπέλες που μεταμορφώνονταν.

Πηγή:Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved