Μπόγδανος-Λιόλιου: «Το X Factor είναι ένα υπέροχο μουσικό σόου»
Showbiz

Μπόγδανος-Λιόλιου: «Το X Factor είναι ένα υπέροχο μουσικό σόου»

Το talents show που έχει αναδείξει τα δημοφιλέστερα ονόματα του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος, το X Factor, έκανε μια φαντασμαγορική πρεμιέρα στο Mega την Παρασκευή 18 Μαρτίου.

Από φέτος ο νικητής του «X Factor» διεκδικεί 150.000 ευρώ, το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που έχει δοθεί στην ελληνική τηλεόραση, καθώς και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records. Για πρώτη φορά, χρηματικό έπαθλο ύψους 50.000 ευρώ θα δοθεί και στον δεύτερο φιναλίστ. Τα liνe του «Χ Factor» θα παρουσιάσει με την ξεχωριστή αμεσότητα και το χιούμορ του ο Αντρέας Γεωργίου. Στο backstage, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος εμψυχώνουν και μεταφέρουν τη θετική τους ενέργεια στους διαγωνιζομένους.

Τα δύο λαμπερά πρόσωπα μίλησαν στο «Secret» για την εμπειρία τους αλλά και το νέο τους επαγγελματικό βήμα.

Πώς νιώθετε που θα δίνετε παλμό στα backstage του X Factor στο μεγαλύτερο talent show, και πώς αισθάνεστε για τον ρόλο αυτόν; Εχετε άγχος;

Ηλίας Μπόγδανος: Είναι τεράστια τιμή για εμένα να βρίσκομαι σε αυτόν τον ρόλο. Είναι κάτι το οποίο μου ταιριάζει απόλυτα, διότι, όντας μουσικός, ξέρω το άγχος πριν από μια σημαντική εμφάνιση. Επίσης, είναι κομμάτι του χαρακτήρα μου και με γεμίζει πολύ το να εμψυχώνω και να δίνω παλμό και θετική ενέργεια στους γύρω μου. Δεν έχω καθόλου άγχος. Είμαι απλώς ο χαρακτήρας μου και θεωρώ ότι το αποτέλεσμα βγαίνει υπέροχο.

Κατερίνα Λιόλιου: Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που είμαι και εγώ μέρος αυτής της υπέροχης παρέας. Δεν έχω άγχος. Αγωνία έχω να μοιραστώ μαζί σας όλα αυτά τα όμορφα που έρχονται. Το «Χ Factor» είναι πραγματικά ένα εκπληκτικό μουσικό talent show και νομίζω ότι θα ξεχωρίσουν αρκετές φωνές. Εγώ, από την πλευρά μου, θα προσπαθήσω να δώσω δύναμη και στήριξη σε όλους τους διαγωνιζομένους, γιατί είναι ωραίο να κυνηγάς το όνειρο σου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved