Τζένη Θεωνά: Η ηλικία, ο Δήμος Αναστασιάδης, ο γιος και το bullying
Showbiz

Τζένη Θεωνά: Η ηλικία, ο Δήμος Αναστασιάδης, ο γιος και το bullying

Η Τζένη Θεωνά είναι από τις γυναίκες που έχει συμπαθήσει το τηλεοπτικό κοινό τόσο για το υποκριτικό της ταλέντο όσο και για τον χαρακτήρα της.

Η ίδια έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και για τον λόγο αυτό βλέπουμε σπάνιες εμφανίσεις της.

Πάμε όμως να μάθουμε λίγα πράγματα για την ηθοποιό…

Ηλικία

Η Τζένη Θεωνά είναι γεννημένη στην Αθήνα στις 8 Φεβρουαρίου 1983 και είναι 39 ετών. Από μικρή ηλικία όνειρο της ήταν να ασχοληθεί με την υποκριτική. Παρόλα αυτά τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε να σπουδάζει δημοσιογραφία στο τμήμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα με τις σπουδές της στη δημοσιογραφία ξεκίνησε να σπουδάζει και υποκριτική στην Ανώτερη Δραματική Σχολή «Αρχή» της Νέλλης Καρρά.

Ο Δήμος Αναστασιάδης

Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής, Δήμος Αναστασιάδης είναι μαζί εδώ και περίπου επτά χρόνια και δεν έχουν δώσει ποτέ δικαίωμα για την προσωπική τους ζωή καθώς μιλάνε μόνο μέσω της δουλειάς τους.

Το ζευγάρι συγκατοίκησε από τους πρώτους μήνες της σχέσης του και το 2017 μετακόμισε σε νέο σπίτι στην περιοχή του Παπάγου.

Η Τζένη σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε δηλώσει:«Ο Δήμος δεν ήταν μόνο παρών στον τοκετό, αλλά σε όλη τη διαδικασία της εγκυμοσύνης, στις επισκέψεις στο γιατρό. Η όλη εμπειρία ήταν πραγματικά μεταφυσική και για τους δυο μας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ήμουν πανευτυχής. Κάθε βράδυ ήμουν έξω ντυμένη, βαμμένη, στολισμένη, σαν να μη συνέβαινε ότι ένας ολόκληρος άνθρωπος κατοικούσε εντός μου. Βλέπω φωτογραφίες μας και έχω κάτι εμφανίσεις σχεδόν κωμικές. Θυμάμαι είχα πάει σε live του Δήμου με παγέτες, σαν να βρισκόμουν σε εντελώς άλλη συνθήκη.Υπάρχει αγάπη, υπάρχει αρμονία, όπως υπάρχουν και στιγμές που τα πράγματα δεν συμβαδίζουν τέλεια. Σίγουρα είναι γεγονός ότι μαθαίνω από εκείνον πολλά! Ο γάμος μού αρέσει για το αφελώς κινηματογραφικό κομμάτι του, ως εκδήλωση αγάπης, έρωτα, αφοσίωσης από το σύντροφό μου. Ως νομιμοποίηση ή επισημοποίηση μιας σχέσης μού είναι ολικά αδιάφορος».

Ο γιος

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους με τον ερχομό του παιδιού τους, Αρίωνα. Ο μικρός είναι περίπου 2,5 ετών και τους έχει κλέψει την καρδιά, θέλουν να είναι δίπλα του σε κάθε βήμα και δεν χάνουν λεπτό από την φροντίδα του.

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, είχε μιλήσει η ηθοποιός και είχε αποκαλύψει πως ο γιος της δεν έχει βαφτιστεί ακόμη.

«Το παιδί σε λίγο θα πάει μόνο του στον ποταμό, θα διαλέξει και άλλο όνομα, θα μπει, θα βγει, δε ξέρω τώρα αν μπορούμε να μιλάμε για βάφτιση, είναι 2.5 ετών. Μπορεί, όμως, δεν το αποκλείω», είχε πει.

Και συμπλήρωσε :«Θα ήθελα κάποια στιγμή να γίνει ένα μυστήριο και να γιορτάσουμε αυτό το πλάσμα που είναι μαγικό και να μας ευχηθούν. Ήταν και τα πρώτα γενέθλια σε καραντίνα, ήταν και τα δεύτερα σε στενό κύκλο, οπότε κάπως θα το ήθελα πάρα πολύ».

Το bullying

Το τελευταίο διάστημα έχουμε ακούσει για πολλές κακοποιητικές και λεκτικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου. Έτσι και η ηθοποιός είχε αναφερθεί στην δική της εμπειρία.

«Με τον Δήμο γνωριστήκαμε στο Rocky Horror Show που είναι αυτή η υπέροχη ταινία και κάναμε παράσταση με τον Κωνσταντίνο Ρήγο. Μια φοβερή περσόνα, βιτριολική ο οποίος μου είχε μιλήσει πάρα πολύ άσχημα. Με πάρα πολλές αφορμές. Πολύ, πολύ, πολύ άσχημα. Με έχει προσβάλει επανειλημμένα. Είναι το χόμπι του αυτό. Μιλάμε για bullying. Το ξέρει και τα έχω ηχογραφημένα. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να σε ισοπεδώσει με το χιούμορ του και για αυτό τον αγαπάμε», είχε δηλώσει η Τζένη Θεωνά.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved