Δέσποινα Καμπούρη: «Υπάρχουν και δύσκολες παρέες στην τηλεόραση»
Showbiz

Δέσποινα Καμπούρη: «Υπάρχουν και δύσκολες παρέες στην τηλεόραση»

Έπειτα από πολύχρονη αποχή, η Δέσποινα Καμπούρη αποφάσισε να επιστρέψει στην τηλεόραση σε μια παρέα που την κάνει πραγματικά χαρούμενη.

Βρίσκεται στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και ζει ξανά την αδρεναλίνη του γυαλιού, σύμφωνα πάντα με τις δικές της ανάγκες.

Επέστρεψες στην τηλεόραση έπειτα από αρκετά χρόνια. Πώς βιώνεις αυτή τη συνεργασία;

Είναι υπέρ το δέον καλή! Είναι πολύ καλύτερη απ' όσο τη φανταζόμουν και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό.

Τι σε έκανε να επιστρέψεις και, μάλιστα, με καθημερινή εκπομπή;

Οταν αποφάσισα να επιστρέψω, δεν είχα στο μυαλό μου αν θα είναι καθημερινό ή εβδομαδιαίο. Ηξερα μόνο ότι ήρθε η ώρα να το ξανακάνω. Για πάρα πολλά χρόνια με είχε απορροφήσει το ίντερνετ. Ημουν διευθύντρια στο queen και στο Mothersblog.gr, οπότε δεν σκεφτόμουν να επιστρέψω. Τα τελευταία χρόνια ένιωσα την ανάγκη να βγω από τη ρουτίνα των τελευταίων 10 ετών, να αισθανθώ την αδρεναλίνη της τηλεόρασης. Για να είμαι ειλικρινής, η τηλεόραση ήταν πάντα η δεύτερη δουλειά μου. Πάντα η βασική δουλειά μου ήταν να γράφω σε έντυπα, να δουλεύω πίσω από τις κάμερες ή στο ραδιόφωνο. Η τηλεόραση στη συνείδηση μου ποτέ δεν ήταν το βασικό βιοποριστικό μέσο, γιατί είχα πάντα την ανασφάλεια ότι σήμερα είσαι, αύριο δεν είσαι. Ποτέ δεν με ενέπνευσε για μια σταθερότητα στη ζωή μου.

Εζησες κάποιους από αυτούς τους φόβους στην τηλεόραση;

Για πολλά χρόνια ήμουν πολύ τυχερή, γιατί δούλευα συνέχεια. Επίσης, δεν ήμουν αυτόνομη παρουσιάστρια. Για πολλά χρόνια δούλευα με τον Θέμο Αναστασιάδη, οπότε είχα μια ομπρέλα προστασίας. Την περίοδο που το διαδίκτυο κέντρισε το ενδιαφέρον μου, το είχα κι εγώ ανάγκη. Η κόρη μου, η Ελενα, ήταν πολύ μικρή και ήθελα να κάνω και δεύτερο παιδί, οπότε η σταθερότητα που έψαχνα ήρθε τη στιγμή που έπρεπε.

Στο «Πάμε Δανάη» είστε μια ωραία παρέα. Ποια είναι η φιλοσοφία της εκπομπής;

Δεν θέλω να φανώ κοινότοπη, αλλά θα σου μιλήσω μέσα από την καρδιά μου. Νιώθω πολύ τυχερή που επέστρεψα μετά από τόσα χρόνια και συνεργάζομαι με αυτή την εκπομπή και με αυτή την παρέα. Δεν μπορούσαν να γίνουν καλύτερα τα πράγματα!

Υπάρχουν και δύσκολες παρέες στην τηλεόραση;

Φυσικά και υπάρχουν και είναι μέσα στο παιχνίδι. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν ταιριάζουν όλοι οι χαρακτήρες μεταξύ τους, όμως πρέπει να συνυπάρξουν.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved