Στέλιος Διονυσίου: «Για να αποδώσεις στη ζωή σου χρειάζεται έρωτας»
Showbiz

Στέλιος Διονυσίου: «Για να αποδώσεις στη ζωή σου χρειάζεται έρωτας»

Ο Στέλιος Διονυσίου μίλησε για το τραγούδι και την προσωπική του ζωή.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης σε πρόσφατη συνέντευξή του ανέφερε αν υπάρχει το ενδεχόμενο δεύτερου γάμου, αλλά και αν θα πήγαινε κριτής σε κάποιο μουσικό talent show.

Θα πηγαίνατε κριτής σε μουσικό talent show;

Αν αφορούσε τη δουλειά μου, ένα τραγουδιστικό σόου δηλαδή, όπου θα μπορούσα και εγώ με τις γνώσεις μου, αν θέλεις, να βοηθήσω τα νέα παιδιά, θα το έκανα.

Σας είδαμε στο «Just the 2 of us» φέτος με παρτενέρ τη Μαρίνα Πατούλη. Πώς ήταν η εμπειρία σας;

Πήγα ξαφνικά, σχεδόν προς το τέλος. Δέχτηκα την πρόταση, γιατί ήθελα να περάσω ωραία. Ηταν και παρτενέρ μου η Μαρίνα, που την ήξερα πολλά χρόνια, και αισθανόμουν καλύτερα. Ηταν μια ωραία εμπειρία, που μου άρεσε, περάσαμε και όμορφα και, ειδικά ύστερα από δύο χρόνια κλεισούρας, μπήκαμε σε ένα φαντασμαγορικό στούντιο, μια καταπληκτική παραγωγή, γιατί ο Νίκος Κοκλώνης έκανε πολύ καλή δουλειά. Ετσι, δέχθηκα, κάθισα πέντε εβδομάδες και το ευχαριστήθηκα.

Τα παιδιά σας ζουν στο Λονδίνο. Σας λείπουν;

Μου λείπουν. Αλλά, δόξα τω θεώ, τα βλέπω πάρα πολύ συχνά -είτε πηγαίνω εγώ είτε έρχονται εκείνα εδώ και υπάρχει καθημερινή επικοινωνία στο τηλέφωνο. Είναι όλα καλά.

Είστε ερωτευμένος;

Εγώ πιστεύω ότι για να αποδώσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου, πρέπει να υπάρχει και ο έρωτας μέσα σε αυτό.

Θα έχουμε γάμο;

Θα δούμε. Κατ' αρχήν, εγώ είμαι τόσο ειλικρινής, που, αν θα γίνει αυτό, θα το μάθετε σίγουρα από μένα και όχι από άλλα στόματα.

Το να «κουβαλάτε» αυτό το βαρύ όνομα σας προβλημάτισε ποτέ;

Σίγουρα πρέπει να αποδείξεις ότι αξίζεις, αλλά πιστεύω ότι αυτό το έχω κάνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ξέφυγα από το «ο γιος του Στράτου Διονυσίου» και είμαι ο Στέλιος Διονυσίου. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό και θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να το αποκτήσεις και να τα περάσεις και στον κόσμο. Βέβαια, πάντα θα είμαι ο γιος του Στράτου Διονυσίου αλλά υπάρχει και ένας Στέλιος. Εγώ είμαι τελείως διαφορετικός από τον πατέρα μου. Βέβαια, γονίδια είναι αυτά, μπορεί. σε κάποια σημεία να μοιάζουν οι φωνές μας, αλλά εγώ πιστεύω ότι έχω τελείως διαφορετικό στυλ.

Πηγή:Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved