Φαίη Ξυλά: «Εχω γνωρίσει ηθοποιούς που σέβονται και αναδεικνύουν νέα ταλέντα χωρίς κόμπλεξ»
Showbiz

Φαίη Ξυλά: «Εχω γνωρίσει ηθοποιούς που σέβονται και αναδεικνύουν νέα ταλέντα χωρίς κόμπλεξ»

Η Φαίη Ξυλά είναι μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της, που μετράει πολλές επιτυχίες στο θέατρο, στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο.

Είναι αισιόδοξη πως ο καλλιτεχνικός κόσμος έχει αρχίσει να βρίσκει τους σωστούς ρυθμούς δουλειάς έπειτα από ης δύο μεγάλες κρίσεις που πέρασαν από πάνω του τα τελευταία χρόνια: τον κορονοϊό και τις καταγγελίες από το κίνημα «#ΜeΤοο».

«Λόγω πανδημίας, τα πολιτιστικά δρώμενα πάγωσαν τα τελευταία δύο χρόνια και η μεγαλύτερη μερίδα καλλιτεχνών υπέφερε οικονομικά και ψυχολογικά. Σίγουρα ο πολιτισμός χρειάζεται τη στήριξη της Πολιτείας, επειδή η ατομική πρωτοβουλία δεν αρκεί και διστάζει να συνδράμει σε λιγότερο γνωστούς καλλιτέχνες. Πιστεύω ότι το "#ΜeΤοο" απελευθέρωσε κάποιους ανθρώπους από τα φαντάσματα του παρελθόντος και. ταυτόχρονα έβαλε όρια σε δυσάρεστες συμπεριφορές.

Εγώ ουδέποτε είχα προβλήματα με συναδέλφους, πλην μίας συγκεκριμένης εξαίρεσης. Αυτό που με είχε σοκάρει πέρυσι ήταν το πόσο μπορεί να σε παραπλανήσει κάποιος και το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει από έπαρση και πάθος για εξουσία. Στον χώρο του θεάτρου υπάρχουν τόσο φωτεινά και χαρισματικά πλάσματα, που είναι αδύνατο να επισκιαστούν από μεμονωμένες περιπτώσεις. Εχω γνωρίσει παλαιότερους ηθοποιούς που σέβονται και αναδεικνύουν νέα ταλέντα χωρίς κόμπλεξ και υστερόβουλα πλάνα», κατέληξε η ηθοποιός στο Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved