Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Έχω φύγει από πρόβα γιατί θύμωσα επειδή κάποιος έβρισε τα θεία»
Showbiz

Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Έχω φύγει από πρόβα γιατί θύμωσα επειδή κάποιος έβρισε τα θεία»

Τον Ιωάννη Αθανασόπουλο δεν τον άλλαξε η επιτυχία, αλλά τον ανανέωσε και τον έκανε να εκτιμά και να δουλεύει ακόμη πιο πολύ πάνω σε αυτό που αγαπά.

Συνειδητοποιημένος, θαρραλέος, ευφυής και γεμάτος ήθος βαδίζει σε έναν χώρο απαιτητικό και επιβιώνει.

Έφτασες ποτέ σε σημείο να αποχωρήσεις από δουλειά, λόγω κακής συμπεριφοράς συναδέλφου;

Όχι. Η μόνη φορά που έχω φύγει ήταν σε πρόβα, γιατί θύμωσα επειδή κάποιος έβρισε τα θεία. Αποχώρησα για δυο-τρεις μέρες, επειδή ένιωσα ότι θίγονται τα πιστεύω μου. Γενικά είμαι ένας άνθρωπος που θέτω τα όριά μου από την αρχή. Στη διάρκεια των προβών έχουν τύχει περίεργες κι έντονες στιγμές, αλλά δεν συνεχίζονταν. Αν γινόταν κάτι, θα μιλούσα. Έχω ζήσει τη φωτεινή πλευρά του θεάτρου. Αλλά σε τέτοιες άσχημες συμπεριφορές, αξίζει να μιλάμε. Δεν μπορεί να ξεσπάς και να βγάζεις τα απωθημένα σου στους άλλους, ευτελίζοντάς τους, επειδή έχεις εξουσία. Ο καθένας τον γιατρό του. Υπάρχουν ευτυχώς ειδικοί εκεί έξω.

Πιστεύεις σε πιο φωτεινές μέρες μετά από τα όσα ακούστηκαν στον χώρο σας;

Δεν ξέρω αν τα πράγματα θα αλλάξουν. Αλλάζουν κάπως, αλλά σίγουρα θα συνεχίσει να υπάρχει η νοοτροπία του «μη μιλάς, κράτα το». Ας σταματήσουμε πια να τα κρατάμε όλα μέσα μας!

Τηλεοπτικά, θα τολμούσες να ασχοληθείς με κάτι πέραν της υποκριτικής;

Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω συνεντεύξεις είτε με άτομα του χώρου, είτε με ανθρώπους της διπλανής πόρτας, τους αφανείς ήρωες. Επίσης μου αρέσουν τα τηλεπαιχνίδια. Φέτος δέχθηκα μία πρόταση για το «Dancing with the stars», αλλά δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή.

Σε ριάλιτι επιβίωσης θα πήγαινες;

Το παρακολουθώ πολύ γιατί μου αρέσουν τα αγωνίσματα. Θα άντεχα γιατί είμαι σκληροπυρηνικός, αλλά δεν θα τολμούσα να πάω σε κάτι τέτοιο. Δεν θα κρίνω όμως και όσους συναδέλφους μου πηγαίνουν. Ας κοιτάει ο καθένας την καμπούρα του κι ας αφήσει τον άλλον να κάνει ό,τι θέλει, χωρίς να κρίνει.

Εσένα σε έχουν κρίνει ποτέ αυστηρά;

Ναι με τον Γιάννο στις «Άγριες Μέλισσες» που σχολίασαν από ανώνυμα προφίλ ότι εμφανιζόμουν λέγοντας μια ατάκα και πληρωνόμουν γι’ αυτό. Σε κάποια έχω απαντήσει κι έχω αιφνιδιάσει τους κακεντρεχείς.

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved