Κουρλαμπάς: «Ακόμα και τις δύσκολες περιόδους στην καριέρα μου, δεν σκέφτηκα ποτέ να αφήσω το χώρο»
Showbiz

Κουρλαμπάς: «Ακόμα και τις δύσκολες περιόδους στην καριέρα μου, δεν σκέφτηκα ποτέ να αφήσω το χώρο»

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς, έχει στο βιογραφικό του άξιες συνεργασίες, στο θέατρο και στην τηλεόραση.

Αγαπάει πολύ τη δουλειά του, δεν φοβάται και προχωρά με πάθος στην τέχνη του και δεν του αρέσει να μιλάει για την προσωπική του ζωή.

Μετά τις «Άγριες Μέλισσες» ήρθε πιο εύκολα η επόμενη τηλεοπτική δουλειά;

Σαφώς και η πολύ μεγάλη επιτυχία πρωτίστως της σειράς, αλλά και η παρουσία η δική μου, βοήθησαν στο να συζητήσω περισσότερα πράγματα και είμαι χαρούμενος που εδώ και δύο χρόνια βρίσκομαι στο όμορφο χωριό του Πλατάνου.

Είστε από τους ηθοποιούς που αισθάνεστε ότι περάσατε από την χρυσή εποχή και βγάλατε κάποια καλά χρήματα;

Η αλήθεια είναι ότι πρόλαβα την καλή περίοδο της ελληνικής τηλεόρασης πριν τη χτυπήσει η κρίση και σίγουρα τότε τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα. Το σημαντικότερο που μπορώ να πω όμως, είναι ότι αυτό που κέρδισα από τη συγκεκριμένη περίοδο, ήταν η γνωριμία μου με σημαντικούς ανθρώπους του χώρου της τηλεόρασης. Διαμόρφωσα εκείνες τις συνθήκες και τις σχέσεις που με βοήθησαν να συνεχίσω. Σίγουρα όμως, τα χρήματα ήταν πολύ καλύτερα, σε σχέση με σήμερα.

Σκεφτήκατε ποτέ να κάνετε κάτι διαφορετικό, λόγω ανασφάλειας του επαγγέλματος;

Ακόμα και τις δύσκολες περιόδους στην καριέρα μου, δεν σκέφτηκα ούτε μία στιγμή να αφήσω αυτόν το χώρο, τον οποίο αγαπώ και μου έχει προσφέρει ανεπανάληπτες στιγμές. Έχω σταθεί και τυχερός και ευνοημένος τόσο από την τύχη όσο και από ανθρώπους. Δεν έφτασα ποτέ στο σημείο να μην μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά. Και γι’ αυτό είμαι υπερήφανος.

Είστε από τους ηθοποιούς που ενστερνίζεστε τη φράση «Θέλω να πεθάνω πάνω στο σανίδι»;

Θα έλεγα πως η δική μου φράση είναι να είμαι γερός, δυνατός και στο μυαλό και στο σώμα. Ώστε να υπηρετώ αυτή τη δουλειά, την οποία αγαπώ πάρα πολύ. Το τέλος μας είναι άγνωστο…

Δεν μιλάτε σχεδόν ποτέ για τα προσωπικά σας και την οικογένειά σας. Πόσο εύκολο είναι για να ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο, να θέσει όρια σε αυτό;

Πάντα με ευγένεια, προσπαθώ σε κάθε δημόσιο λόγο μου και σε συνεντεύξεις μου, να κρατάω μακριά τα προσωπικά μου. Ξέρετε, πάντα θεωρούσα πως αυτό που ενδιαφέρει πρωτίστως τον κόσμο και τους θεατές είναι η σχέση μου με τη δουλειά μου, άρα η σχέση που αναπτύσσω μέσω αυτής, με αυτούς. Και ως εκεί.

Τι περιμένουμε από εσάς στο εγγύς μέλλον;

Συνεχίζουμε τις παραστάσεις κάθε Τετάρτη στο θέατρο Αλκμήνη τον «Θάνατο του Ιβάν Ίλιτς» και από Πέμπτη έως Κυριακή τη «Σιωπή Λίμνη» στο Επί Κολωνώ. Παράλληλα, ετοιμάζω τα καλοκαιρινά μου σχέδια και τις δουλειές από φθινόπωρο, που ακόμα είναι εν τω γενέσθαι.

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved