Χριστίνα Παππά: «Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΑΝΤ1 και στον Φώσκολο που έβγαλα καλά χρήματα»
Showbiz

Χριστίνα Παππά: «Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΑΝΤ1 και στον Φώσκολο που έβγαλα καλά χρήματα»

Η Χριστίνα Παππά έχει αφήσει τη δική της σφραγίδα στο χώρο της υποκριτικής.

Η ίδια σε συνέντευξή της ανέφερε αν υπάρχει ενδεχόμενο να επιστρέψει σε κάποιο σίριαλ ή σε κάποια θεατρική παράσταση και αν ως ηθοποιός ήταν πιο ξένοιαστη από τώρα που είναι επιχειρηματίας.

Σε τι φάση σας πετυχαίνουμε επαγγελματικά;

Όχι μόνο εγώ αλλά όλος ο κόσμος, είμαστε σε μια φάση «κατάθλιψης» με όλα αυτά που γίνονται. Μετά το μνημόνιο, μετά τον κορονοϊό, ήρθε ο πόλεμος στην Ουκρανία και όλοι είμαστε λίγο φοβισμένοι και αγανακτισμένοι. Ωστόσο εγώ «τρέχω» το Tokyo Joe Mykonos και το Azul Contesa Mexican restaurant στη Μύκονο. Ο γιος μου ο Δημήτρης με τον Ηλία Κωνσταντίνου και τον Δημήτρη Χρήστου ανοίγουν το Caralyna Mexican στην πλατεία Νέας Σμύρνης και το Anima, που είναι ιταλικό στην χώρα της Μυκόνου.

Το διάστημα της πανδημίας, που ο κλάδος της εστίασης χτυπήθηκε αλύπητα, περάσατε δύσκολα;

Ο δικός μας κλάδος είναι ο πιο αδικημένος από θέμα ΕΣΠΑ, από θέμα φορολογίας. Απορώ με τους προέδρους που είναι στα σωματεία πώς δεν έχουν κάνει κάτι για την εστίαση. Είναι σαν να μην μας θέλουν. Φυσικά και υποφέραμε, εννοείται.

Υπάρχει ενδεχόμενο να επιστρέψετε σε κάποιο σίριαλ ή σε κάποια θεατρική παράσταση;

Ποιος ξέρει. Είναι ένα πράγμα που μου λείπει και αναπολώ τις στιγμές που ήμουν ελεύθερη επαγγελματίας και ήμουν μια χαρά. Όταν βλέπω μια ωραία σειρά, ή μια ωραία θεατρική παράσταση, το κορμί μου σείεται. Εννοείται μου λείπει, αλλά θα δείξει... Θα το ήθελα πάντως.

Υπάρχει κάποια σειρά που βλέπετε στην τηλεόραση και λέτε «μακάρι να ήμουν μέρος της»;

Μου αρέσει πάρα πολύ «Η Γη της Ελιάς».

Ως ηθοποιός ήσασταν πιο ξένοιαστη από τώρα που είστε επιχειρηματίας;

Στη δική μου γενιά, ήμασταν πιο λίγοι οι ηθοποιοί και υπήρχαν πάρα πολλές δουλειές. Προσωπικά ήμουν από τις τυχερές που χειμώνα καλοκαίρι δούλευα. Τελείωνα μια σειρά και πήγαινα στην άλλη, τελείωνα τη μια θεατρική παράσταση και πήγαινα στην άλλη. Δεν είχα μείνει ποτέ χωρίς δουλειά, μέχρι τη στιγμή που σιγά σιγά αποσύρθηκα από μόνη μου.

Ήσασταν από τους ηθοποιούς που μπορεί από τη συμμετοχή σας σε ένα σίριαλ να αποκτήσατε σπίτι;

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΑΝΤ1 που έβγαλα καλά χρήματα και στον συγχωρεμένο τον Νίκο Φώσκολο, διότι είχα ένα πολύ δυνατό συμβόλαιο με τις καθημερινές σειρές και για το «Καλημέρα Ζωή» και για τη «Λάμψη». Μέσα από τα συμβόλαιά μου, έκανα πράγματα. Και το μεγάλο μου συμβόλαιο μετέπειτα ήταν στο ΡΑΪ στην Ιταλία, όπου έβγαζα αρκετά χρήματα.

Μετανιώσατε που γυρίσατε στην Ελλάδα;

Ναι, το μετάνιωσα.

Τι ήταν αυτό που σας έκανε τότε να γυρίσετε;

Ήμουν σε μια φάση της προσωπικής μου ζωής που χώριζα με τον πρώην σύζυγό μου (σ.σ Κλαούντιο Κοντεμπέλα) και δεν ήμουν καλά στα ψυχολογικά μου, ήμουν πιο ευάλωτη σαν χαρακτήρας. Αν είχα το μυαλό που έχω τώρα, ίσως να μην άφηνα τη δουλειά και την καριέρα μου εκεί, γιατί είχα αρκετές δυνατότητες. Στην Ιταλία είχα πάρει τον δρόμο μου.

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved