Απόστολος Ρουβάς: Το survivor, η ηλικία, οι σπουδές και η νέα του σύντροφος!
Showbiz

Απόστολος Ρουβάς: Το survivor, η ηλικία, οι σπουδές και η νέα του σύντροφος!

Ο Απόστολος Ρουβάς συμμετέχει στο survivor και έχει εκπλήξει τους πάντες με τον χαρακτήρα του αλλά και με τις επιδόσεις του στα αγωνίσματα, ιδίως το τελευταίο διάστημα!

Γεννήθηκε στις 24 Απριλίου του 1977 στην Κέρκυρα.

Είναι 44 χρονών.

Μαζί με τον Σάκη και τον αδερφό τους Βασίλη, έχουν έναν ακόμη μικρότερο ετεροθαλή αδερφό από την πλευρά του πατέρα τους, που λέγεται Νίκος.

Εργάστηκε επί πολλά χρόνια ως μπάρμαν και μετρ σε μαγαζιά της Κέρκυρας, αλλά και της Αθήνας.

Στην πρωτεύουσα μετακόμισε πριν από περίπου 7 χρόνια.

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα μαγειρικής και είναι πια επαγγελματίας μάγειρας!

Είναι υπέρμαχος της υγιεινής διατροφής, της γυμναστικής και των extreme sports.

Αγαπά το τρέξιμο, τις πολεμικές τέχνες (kickboxing, καράτε κλπ), το τένις, τις καταδύσεις, την πεζοπορία, ενώ επίσης λατρεύει και τα ταξίδια.

Έχει ταλέντο στο χορό με μία μικρή αδυναμία στο λάτιν.

Ο Απόστολος όπως έχει αναφέρει σε συνέντευξή του είχε παραπανίσια κιλά και... τα έχασε! Συγκεκριμένα είχε πει: «Ήθελα να διορθώσω κάποια πράγματα και να φτιάξω τον τρόπο που τρέφομαι. Πριν δεν είχα χρόνο να μαγειρέψω. Μέσα στην πρώτη καραντίνα βρήκα χρόνο για μαγειρική και γυμναστική. Έτσι έχασα 15 κιλά»!

Μάλιστα σε συνέντευξή του για την ετικέτα «αδερφός του Ρουβά», είχε πει: «Εύκολο ή δύσκολο, ήταν κάτι στο οποίο έπρεπε να προσαρμοστώ. Και προσαρμόστηκα. Έμαθα να ζω με αυτό. Με τον καιρό και την πείρα – μια και ορισμένα πράματα τα βίωνα ξανά και ξανά – έμαθα να ξεχωρίζω και τις προθέσεις των ανθρώπων που με πλησίαζαν. Όσο καλή μπορεί να είναι η ετικέτα «αδερφός του Ρουβά», άλλο τόσο κακή μπορεί να γίνει. Διότι συνήθως ο κόσμος σε κρίνει πριν σε γνωρίσει»!

Και δυστυχώς κορίτσια ο Απόστολος Ρουβάς δεν είναι μόνος! Είναι τρελά ερωτευμένος και το έχει δηλώσει και ο ίδιος στο survivor!

Ο ίδιος με αφορμή ένα έπαθλο επικοινωνίας ανέφερε: «Ξέρω ότι το βιντεάκι (σ.σ στο έπαθλο επικοινωνίας) θα είναι από φίλο μου, δεν θα είναι από το κορίτσι μου, την Φανούλα μου, η οποία… θα ήθελα πολύ να είναι στην επικοινωνία, αλλά δεν πειράζει»!

Σύμφωνα με την εφημερίδα OnTime πρόκειται για τη Φανή Γιαβρίδου, μία ξανθιά γυναίκα, η οποία σε παλαιότερες φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει εμφανιστεί και με στολή αεροσυνοδού.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε στη Θεσσαλονίκη στα τέλη του καλοκαιριού το 2021.

Kι αν δεν είδατε το κορίτσι του, δείτε το παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved