Χριστίνα Μπόμπα: Yoga με τις δίδυμες κόρες της - Όλες οι φώτο και τα σχόλια των επώνυμων φίλων της
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Yoga με τις δίδυμες κόρες της - Όλες οι φώτο και τα σχόλια των επώνυμων φίλων της

H Χριστίνα Μπόμπα ξεκίνησα yoga με τις δίδυμες κόρες της, Αριάνα και η Φιλίππα!

Η γνωστή influencer μπορεί να είναι μανούλα όμως δεν έχει σταματήσει να εργάζεται και να φροντίζει τον εαυτό της!

Η Χριστίνα Μπόμπα, από την στιγμή που γεννήθηκαν η Αριάνα με την Φιλίππα, δεν χάνει στιγμή από την καθημερινότητά τους, μιας και θέλει να είναι δίπλα τους σε κάθε στιγμή.

Από τα τέλη του φετινού καλοκαιριού, η καθημερινότητα του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα άλλαξε ριζικά, μετά και την γέννηση των διδύμων. Η Χριστίνα Μπόμπα είδε ένα από τα μεγαλύτερά της όνειρα να γίνεται πραγματικότητα, μιας και το να γίνει μανούλα ήταν κάτι που το ήθελε πάρα πολύ. Η τρυφερή μανούλα μας έχει συνηθίσει σε καθημερινές αναρτήσεις της στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, περιγράφοντας τις στιγμές της με τα κορίτσια της, τόσο τις όμορφες, όσο και τις πιο δύσκολες στιγμές.

Το απόγευμα της Τετάρτης 23/3 η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από τις οποίες αποκάλυψε πως έκανε το πρώτο μάθημα yoga μαζί με τις κόρες της.

Η τρυφερή μαμά έκανε με τις κόρες της yoga, με τις μικρές να τα καταφέρνουν περίφημα και με τη Φιλίππα να έχει πραγματικό ταλέντο!

Δείτε παρακάτω όλες τις φωτογραφίες αλλά και τα σχόλια των επώνυμων φίλων της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved