Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Οι εκπομπές, η προσωπική ζωή και το εντυπωσιακό σπίτι
Showbiz

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Οι εκπομπές, η προσωπική ζωή και το εντυπωσιακό σπίτι

 

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης αυτή τη σεζόν παρουσιάζει την εκπομπή, Όλα για τη ζωή μας, όμως τι γνωρίζουμε για την προσωπική του ζωή και πως είναι το σπίτι του το οποίο έχει διακοσμήσει ο ίδιος;

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης γεννήθηκε στην Κρήτη.

Σπούδασε δημοσιογραφία στην Αθήνα και αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την εφημερίδα Μεσημβρινή.

Το 1992 συμμετείχε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1.

Αργότερα ανέλαβε το ιατρικό ρεπορτάζ του Mega. Παράλληλα είχε την επιμέλεια και παρουσίαση της εκπομπής “Όλα για την υγεία”.

Το 2004 παρουσίασε την εκπομπή με τίτλο “Υγεία για όλους” στην κρατική τηλεόραση, ενώ εργάστηκε και ως αρχισυντάκτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Τον Μάιο του 2009 το Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Α. Μπότση τον τίμησε με το βραβείο ανθρωπιστικού ρεπορτάζ για την ποιότητα της ενημερωτικής εκπομπής του ”Υγεία για όλους” στη ΝΕΤ.

Το 2010 επέστρεψε στο Mega για να παρουσιάσει την εκπομπή “Όλα για την υγεία μου”.

Το 2015 παρουσίασε στο Mega την εκπομπή My life.

Το 2016 στην ΕΡΤ1 την εκπομπή “Η ζωή μου, η υγεία μου”.

Το 2018 έκανε στον Alpha την εκπομπή “Οδηγός καλής ζωής”.

Το 2020 παρουσίασε το “Μένουμε Alpha”

Και το 2021 ξεκίνησε στο Mega την εκπομπή “Όλα για τη Ζωή μας”.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης ζει μία ήρεμη ζωή, δεν έχει δημιουργήσει οικογένεια, ενώ η προσωπική του ζωή δεν έχει απασχολήσει ποτέ τα φώτα της δημοσιότητες.

Ο ίδιος είχε αποκαλύψει: «Η άλλη μου μεγάλη αγάπη μετά τη δημοσιογραφία, είναι η αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων. Όσο μου επιτρέπει ο ελεύθερος χρόνος μου, βοηθώ φίλους να ξαναφτιάξουν από την αρχή τα σπίτια τους ή αυτά που μόλις έχουν αγοράσει. Είναι κάτι το οποίο έχω σπουδάσει στο Λονδίνο και ένα από τα αγαπημένα μου χόμπι»!

Και είχε τονίσει: «Νομίζω όταν μου τελειώσει η δημοσιογραφία, θα ασχοληθώ σοβαρά με την αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων κάτι που έχω σπουδάσει και μου αρέσει πολύ».

Όσον αφορά το εκπληκτικό σπίτι του που κατά καιρούς έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες και έχουμε εντυπωσιαστεί το έχει διακοσμήσει ο ίδιος!

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης έχει αναφέρει για το σπίτι του στο περιοδικό Hello: «Το αγόρασα το 2005. Ήταν καινούργιο το οίκημα και σχεδίασα όλο το σπίτι από την αρχή. Αυτό που έφτιαχνε η κατασκευαστική εταιρεία δε μου άρεσε, και το άλλαξα. Μπήκα στη διαδικασία ν’ αγοράσω ειδικούς χάρακες που μετρούν τα εκατοστά, να κάνω μόνος μου ένα σχέδιο, για να το δώσω στο μηχανικό και να του πω ότι το θέλω έτσι. Το σχεδίασα με επιρροές από τα δωμάτια των ξενοδοχείων. Ήθελα να είναι ένας χώρος φιλόξενος, όπου θα γίνονται συγκεντρώσεις φίλων. Είναι, κυριολεκτικά, ένα σπίτι που ζει»!

Εσείς έχετε δει το σπίτι του; Δείτε το παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved