Μάγδα Τσαγγάνη: «Φοβάμαι μήπως ξανά βγάλω καρκίνο αν γυρίσω στην τηλεόραση»
Showbiz

Μάγδα Τσαγγάνη: «Φοβάμαι μήπως ξανά βγάλω καρκίνο αν γυρίσω στην τηλεόραση»

Η Μάγδα Τσαγγάνη σε συνέντευξή της μίλησε τόσο και την επαγγελματική της πορεία όσο και για τους μεγάλους της έρωτες.

Έχει παίξει σε μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες. Την έχουμε αγαπήσει για το ταλέντο, την αμεσότητα και την ταπεινότητά της. Αποφάσισε μετά από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας να αποσυρθεί και να ζήσει μια πιο ήρεμη ζωή. Η Μάγδα Τσαγγάνη μίλησε στον «Λοιπόν» για τις πιο δύσκολες επαγγελματικές της στιγμές, για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί, αλλά και για το θαύμα που έχει βιώσει.

-Η πανδημία σας φόβισε;

Έχω κάνει και τα τρία εμβόλια και προσέχω πάρα πολύ, αλλά δεν τρομοκρατήθηκα, ήμουν ψύχραιμη. Ίσως να μείωσα κάπως τις εξόδους μου και να μην έβλεπα πολύ κόσμο, αλλά σε γενικές γραμμές δεν με φόβισε, παρά μόνο μέσα σε λογικά πλαίσια.

-Τηλεοπτικά έχουμε αρκετό καιρό να σας δούμε. Έκλεισε αυτός ο κύκλος για εσάς;

Θα σου πω ότι λάτρευα το επάγγελμά μου κι ακόμα το αγαπώ. Ωστόσο είμαι πεπεισμένη ότι η αρρώστια μου προκλήθηκε από το πολύ άγχος που είχα όλα τα προηγούμενα χρόνια γι’ αυτή τη δουλειά και δεν θέλω να το ρισκάρω. Φοβάμαι. Με έχουν φωνάξει για δουλειές αλλά δεν θέλω, δεν μου βγαίνει. Φοβάμαι μήπως ξανά βγάλω καρκίνο αν γυρίσω στην τηλεόραση. Είναι μεγάλο κρίμα βέβαια που έχω τόσο φόβο, γιατί εμείς οι κωμικές έχουμε ψωμί μέχρι τα εκατό μας. Δεν μπορώ όμως. Με έχει πάρει από κάτω, δεν είμαι η Μάγδα που ήμουν κάποτε. Το ευτυχές είναι ότι έχω παίξει στις ωραιότερες σειρές του mega, οι οποίες παίζονται σε επαναλήψεις κι ο κόσμος δεν με ξεχνάει.

-Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στην επαγγελματική σας πορεία;

Όσο εύκολα και όμορφα ήταν τα παιδικά και τα εφηβικά μου χρόνια, τόσο δύσκολα ήταν στο θέατρο. Τίποτα δεν ήταν εύκολο, πάντα είχα δυσκολίες. Όλα τα έκανα μόνη μου, ολομόναχη. Μου έχει συμβεί σε παράσταση, πασίγνωστη πρωταγωνίστρια να μου κόβει τις ατάκες. Μιλούσε ή γελούσε από πάνω μου, πριν ακόμα εγώ προλάβω να ολοκληρώσω τη φράση μου. Ακόμα και οι ταμίες με ρωτούσαν πώς αντέχω και δεν της έκανα θέμα, αλλά δεν μπορούσα να της το πω. Δεν είχα τη δύναμη. Ενώ στη ζωή μου ήμουν πολύ ντόμπρος άνθρωπος, στο θέατρο υπήρξα κότα, ενώ δεν είχα ανάγκη, καθώς με είχε εξασφαλίσει οικονομικά ο πατέρας μου. Θυμάμαι και κάποια άλλη που μου μιλούσε πολύ άσχημα και με πρόσβαλλε ακόμα και πάνω στη σκηνή. Τέλος υπήρξε και ο Κιμούλης που όταν του πρότειναν παλιά να παίξει μαζί μου, αρνήθηκε και είπε «αν είναι δυνατόν να παίξω με την Τσαγγάνη, εγώ που είμαι σπουδαίος» και τελικά κατέληξε να παίξει με τη Ρέα Τουτουνζή, η οποία ήταν μοντέλο και δεν είχε βγάλει καν σχολή, καλά να είναι το κορίτσι. Αυτός ο μέγας που δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του, είχε συμπρωταγωνίστρια ένα μοντέλο. Τώρα βγαίνει και κάνει μηνύσεις και είναι πάλι στην επικαιρότητα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved