Το gossip-tv στο εξοχικό της Τζένης Καρέζη στο Πήλιο-Ήταν το ησυχαστήριό της - Έχει μέχρι και θέατρο
Showbiz

Το gossip-tv στο εξοχικό της Τζένης Καρέζη στο Πήλιο-Ήταν το ησυχαστήριό της - Έχει μέχρι και θέατρο

Η αγάπη της Τζένης Καρέζη για το Πήλιο ήταν γνωστή! Πολλές ήταν οι φορές μάλιστα που η αείμνηστη ηθοποιός είχε μιλήσει για τον συγκεκριμένο τόπο.

Η ίδια, στην Τσαγκαράδα Πηλίου, διατηρούσε το ησυχαστήριό της όπου και έκανε πράγματα που δεν μπορούσε να κάνει στην Αθήνα όπως το να μαγειρεύει, να διαβάζει και να γράφει.
«Tα όνειρα. Tι ωραίο πράγμα! Kαι πόσο απαραίτητο. Oνειρεύομαι το έργο που θα παίξουμε του χρόνου. Oνειρεύομαι μεγάλους ρόλους. Oνειρεύομαι ένα ονειρεμένο καλοκαίρι, ξένοιαστο και ξεκούραστο… Oνειρεύομαι το σπιτάκι στο Πήλιο και τους δύο μας να περπατάμε πάνω στα φύλλα από τις καστανιές και πάνω στη σκηνή…», είχε μοιραστεί η ίδια.

Με τον γιο της Κωνσταντίνο, στην αυλή του εξοχικού τους.

Σήμερα στην αυλή του σπιτιού της αξέχαστης πρωταγωνίστριας υπάρχει ένα θεατράκι που φέρει το όνομά της το οποίο εγκαινιάστηκε το 2019. Οι πολιτιστικοί οργανισμοί σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς διοργανώνουν παραστάσεις και το θέατρο λειτουργεί κανονικά!
Θέατρο όμως υπάρχει και στο εσωτερικό του σπιτιού ενώ αξίζει να σημειωθεί πως όλο το οικόπεδο έχει πουληθεί και δεν ανήκει πλέον στην οικογένεια.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr βρέθηκε στο Πήλιο και στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες από το εξοχικό της Τζένης Καρέζη και το θεατράκι:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved