Το gossip-tv στην παρουσίαση του άλμπουμ "Τι να λέμε τώρα" των Ζουγανέλη-Κραουνάκη
Showbiz

Το gossip-tv στην παρουσίαση του άλμπουμ "Τι να λέμε τώρα" των Ζουγανέλη-Κραουνάκη

Ήταν μια παρουσίαση, από τις ωραίες, τις γεμάτες κόσμο, χαρά και μουσική! Αλλά ταυτόχρονα διαφορετική.

Τη Τρίτη 22 Μαρτίου έγινε η παρουσίαση του νέου album με τίτλο «Τι να λέμε τώρα» της Ελεονώρας Ζουγανέλη και του Σταμάτη Κραουνάκη στον εμβληματικό χώρο της ταινιοθήκης της Ελλάδος.

Πλήθος κόσμου, φίλων, συνεργατών και δημοσιογράφων βρέθηκαν δίπλα τους για να ακούσουν τη νέα τους δουλειά μέσα από μια ταινία με σχεδόν όλα τα τραγούδια του album, οπτικοποιημένα από τον Βαγγέλη Τσαουσόπουλο και την Μαρίνα Δανέζη.

Δέκα video clips γεμάτα φως και συναίσθημα για δέκα μοναδικά τραγούδια από το album. Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήταν η προβολή ενός αφιερωματικού video έκπληξη που ετοίμασε ο ίδιος ο Σταμάτης Κραουνάκης για το τελευταίο τραγούδι του album, το Μεταχειρίζομαι τους ίσκιους, με πλάνα και εικόνες από όλη τη διαδρομή των δυο και τη προετοιμασία αυτού του album.

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκε και ο πατέρας της Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος για ακόμη μία φορά δήλωσε το πόσο περήφανος είναι για την κόρη του.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε για την Ελεωνόρα και τη συνεργασία τους:

«Για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη διερευνούσα μέσα στο κεφάλι μου τις δυνατότητες που μου δίνει αυτή η προσωπικότητα. Η προσωπικότητά της δεν μου επέβαλε καμία λογοκρισία στο τι θα της γράψω. Με απελευθέρωνε αυτή η φύση. Στο να της γράψω ό,τι μού κατέβαινε. Και στην ουσία αυτό έκανα. Πάνω σε ένα σκοτεινό stage, φώτισα το πρόσωπό της και την ζωγράφισα, την έφτιαξα μέσα στο κεφάλι μου σε πάρα πολλούς ρόλους. Παίζει, νομίζω, πολλές Ελεωνόρες».

Από την άλλη η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είπε μεταξύ άλλων:«Ο Σταμάτης με ξεκλείδωσε, χωρίς να το καταλάβω, με οδηγούσε, εκεί που ήθελε κι εγώ αφηνόμουν με ασφάλεια στα χέρια του. Η συνεργασία μας είναι ένα πολύ μεγάλο δώρο και αυτό που θα του χρωστάω, θα του το οφείλω πάντα –εκτός, από το ίδιο το υλικό και τα τραγούδια του- είναι ότι ο Σταμάτης με βοήθησε να καταλάβω πράγματα για τον εαυτό μου. Μέσα από τα μάτια του αντιλήφθηκα όσα έχω κατακτήσει, συνειδητοποίησα την προσωπική μου διαδρομή, κάτι που το είχα ανάγκη ως χάδι, ως ένα χέρι που σου απλώνει ένας φίλος και είμαι ευγνώμων για αυτό».

Πάρτε μία γεύση από τα τραγούδια της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved