Survivor: Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Τραγικές συνθήκες που σε δοκιμάζουν και σε φτάνουν στα όριά σου»
Showbiz

Survivor: Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Τραγικές συνθήκες που σε δοκιμάζουν και σε φτάνουν στα όριά σου»

Για την εμπειρία του στον Άγιο ∆ομίνικο μίλησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος επέστρεψε στο σπίτι του και μπήκε στη νέα καθημερινότητα, φανερά αλλαγμένος και αδυνατισμένος, αφού έχασε 25 κιλά.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στο «S» και αποκάλυψε πολλά. Στο διάστημα που έμεινε στο παιχνίδι, ήταν η φωνή της λογικής, η ήρεμη δύναμη, που αγάπησε το
κοινό.
«Έχω ανοίξει πάνω από 10.000 μηνύματα από ανθρώπους που μου έλεγαν “Τι καλά που έκανες και τι ωραία που φέρθηκες”. Άρα αυτό σημαίνει ότι υπήρχε μια μεγάλη μερίδα τηλεθεατών που ήθελαν να βλέπουν, εκτός από φωνακλάδες και ανθρώπους που κάνουν σαματά, και έναν άνθρωπο που έχει, όπως μου έγραψαν, τη φωνή της λογικής», εξηγεί.
Ο ίδιος ήξερε τον τρόπο να παραμείνει κι άλλο στο Survivor.
«Μπήκα στο παιχνίδι πολύ συνειδητοποιημένος. Ήξερα τι θα αντιμετωπίσω. Το παιχνίδι σού προσφέρει απλόχερα τον τρόπο να μείνεις έως το τέλος, αν είσαι διατεθειμένος να
το υπηρετήσεις. Εγώ δεν ήμουν. Εγώ μπήκα πραγματικά για την εμπειρία, γιατί ήθελα να το ζήσω - η οποία εμπειρία συνοδεύτηκε, φυσικά, και από μια πολύ ικανοποιητική αμοιβή», λέει, ενώ τονίζει πως εύκολα παραμένει «όποιος κάνει... σαματά».

«Μπορείς να δημιουργήσεις έναν ντόρο γύρω από εσένα, ούτως ώστε είτε ο
κόσμος είτε η παραγωγή να θέλει να σε κρατήσει μέσα, για να συνεχίσει να βλέπει εντάσεις, να βλέπει νεύρα...», δηλώνει, ενώ αναφέρεται και στις δύσκολες συνθήκες του Survivor.
«Μεγάλη ταλαιπωρία, στη βροχή και στο κρύο, να στεκόμαστε όρθιοι όλο το βράδυ, άυπνοι. Τραγικές συνθήκες, που σε δοκιμάζουν και σε φτάνουν στα όριά σου. Καμία αμοιβή δεν αξίζει αυτό που περνάμε τώρα, έλεγα, αλλά πού θα ξαναβρεθείς σε μια τέτοια κατάσταση, σκεφτόμουν...», λέει.

Ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως ερωτικές στιγμές δεν υπήρχαν: «Καμία ερωτική διάθεση δεν υφίσταται, γιατί είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι εκεί, καθώς είναι άσχημες οι συνθήκες, τις οποίες βιώνεις κάθε μέρα. Σκέψου την απλυσιά, ότι έχουμε μία μπλούζα 52 ημέρες, σκέψου την πείνα».
Όσο για το άτομο με το οποίο ήρθε πιο κοντά, τονίζει:

«Ο Απόστολος Ρουβάς ήταν ο καλύτερός μου φίλος εκεί μέσα και μακάρι να ζούσε στην Αθήνα, γιατί, ξέρετε, όταν θα βγει, θα πάει στη Θεσσαλονίκη, στην Καλαμαριά, όπου μένει.
Πιστεύω ότι θα κάνουμε πολλή παρέα και με τον Απόστολο και με τον Άρη, ενδεχομένως και με τη Μυριέλλα και τη Ναυσικά, που είμαστε και γείτονες... Με
τον Άρη και τον Απόστολο κάναμε μια ανδρική τριάδα. ∆εθήκαμε πάρα πολύ
και τους βλέπω κάθε βράδυ, μόνο γι' αυτούς βλέπω το "Survivor"...».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved