Νίκος Συρίγος: Η απάντησή του στον Αλέξη Κούγια
Showbiz

Νίκος Συρίγος: Η απάντησή του στον Αλέξη Κούγια

Ο Αλέξης Κούγιας και η Σίσσυ Χρηστίδου έχουν ξεκινήσει μια νέα αντιπαράθεση με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν για τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο γνωστός ποινικολόγος ισχυρίστηκε ότι η Σίσσυ Χρηστίδου είπε ότι ο δικηγόρος παραδέχτηκε τις κατηγορίες του σκηνοθέτη, κάτι που όπως τόνισε η ίδια στη συνέχεια δεν συνέβη.
Ο Αλέξης Κούγιας και αφού είδε την απάντησή της, έστειλε νέα ανακοίνωση με αποδέκτη τόσο τη Σίσσυ Χρηστίδου όσο και τον συνεργάτη της, Νίκο Συρίγο.

Η νέα ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια αναφέρει:

«Επειδή μάλλον τα ελληνικά σας δεν σας επέτρεψαν να αντιληφθείτε τι ακριβώς δήλωσα, τόσο σε νομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, σας δηλώ κατηγορηματικά τα εξής:
Ουδέποτε παραδέχθηκα ότι οι φωτογραφίες από τα απόρρητα προσωπικά δεδομένα του εντολέως μου Δημητρίου Λιγνάδη, αφορούν ανηλίκους, ακόμη και σε νομικό επίπεδο.

Όλες οι φωτογραφίες αφορούν άνδρες μεγάλης ηλικίας και μόνο μία αφορά νεαρό άνδρα και όχι ανήλικο είτε σε πραγματικό είτε σε νομικό επίπεδο. Αυτά είναι διαπιστωμένα από την ελληνική Δικαιοσύνη, δηλαδή τόσο από Εισαγγελείς όσο και από Τακτικούς Δικαστές, διαφορετικά ο κ. Δημήτριος Λιγνάδης θα ήταν κατηγορούμενος και για άλλα εγκλήματα.

Όσο για τον συμπαρουσιαστή σας που επαγγέλλεται, όπως δήλωσε, το μανάβη και ο οποίος χωρίς να είμαι παρών τόλμησε να εκστομίσει τη φράση «έχει ο καιρός γυρίσματα», θέλω να του δηλώσω, εκ μέρους του εντολέως μου κ. Δημητρίου Λιγνάδη ότι πράγματι έχει ο καιρός γυρίσματα, όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για όσους προκαταδίκασαν τον κ. Λιγνάδη μη σεβόμενοι το τεκμήριο αθωότητος και να είναι σίγουρος ότι θα έχει πολύ κακό καιρό, όχι όμως στην τηλεόραση, αλλά στις δικαστικές αίθουσες, γιατί αυτοί που τον κατέστρεψαν θα πρέπει να τον αποζημιώσουν».

Ο Νίκος Συρίγος δεν θα μπορούσε να το αφήσει αυτό αναπάντητο και έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

«Ο δικηγόρος του κ. Λιγνάδη, είπε μια πολύ μεγάλη αλήθεια σήμερα, συνειδητά ή κατά λάθος: «Η ηθική και το δίκαιο δεν ταυτίζονται». Επειδή όμως ένα παιδί 15 ετών δεν μπορεί να μένει απροστάτευτο απέναντι στις ορέξεις του οποιουδήποτε ανώμαλου, είτε ως δημοσιογράφος εδώ και 27 χρόνια, είτε ως «μανάβης» όπως κατάλαβε ο δικηγόρος του κ. Λιγνάδη, θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου ώστε ο Νομοθέτης να αντιληφθεί το σφάλμα του και στο μέλλον τα παιδιά μας να μην πέφτουν θύματα. Ελπίζω σε αυτήν την προσπάθεια να συμπαρασταθεί και ο δικηγόρος του κ. Λιγνάδη ώστε η ηθική να ταυτιστεί με το δίκαιο και κυρίως να προστατέψουμε τα παιδιά μας. Ευτυχώς, έχουμε ακόμη Δημοκρατία για να μπορούμε να εκστομίζουμε αυτά που πρεσβεύουμε και δη υπέρ των ανηλίκων και των εν γένει αδύναμων και απροστάτευτων.».

Δείτε την ανάρτησή του:

https://www.instagram.com/p/CbnEzW9MUwt
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved