Αθηνά Οικονομάκου: Έγινε θεία και αυτό είναι το κοινό της στοιχείο με την ανιψιά της!
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Έγινε θεία και αυτό είναι το κοινό της στοιχείο με την ανιψιά της!

Πριν από λίγες ώρες, η Αθηνά Οικονομάκου έγινε θεία και η χαρά της δεν κρύβεται με τίποτα, μιας και ο ερχομός της ανηψιάς της σκέπασε με "πέπλο ευτυχίας" την οικογένειά της. 

Είναι μια από τις πιο ευτυχισμένς και γλυκές μανούλες της ελληνικής showbiz και η ίδια συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες και στιγμιότυπα από τις καθημερινές οικογενειακές στιγμές της.

Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, η Αθηνά Οικονομάκου έγινε θεια, μιας και ο μεγαλύτερος κατά επτά χρόνια αδερφός της, Νικήτας, και η σύντροφός του, έφεραν στον κόσμο ένα γλυκύτατο κοριτσάκι. Η όμορφη ηθοποιός και επιχειρηματίας ανέβασε μάλιστα πριν από λίγες ώρες ένα σχετικό story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με μια φωτογραφία από το μαιευτήριο, γράφοντας "Καλως ήρθες στον κόσμο μικρή μας πριγκίπισσα".

Φυσικά, φρόντισε να καλύψει το πρόσωπο του νεογέννητου μωρού με ένα σχετικό gif. Ποιο είναι όμως το κοινό στοιχείο που έχει η Αθηνά Οικονομάκου, ο γιος της Μάξιμος, και η νεογέννητη ανιψιά της; Μα φυσικά το γεγονός ότι έχουν και οι τρεις γενέθλια τον ίδιο μήνα.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια έχει γενέθλια στις 6 Μαρτίου, ο μικρός Μάξιμος στις 14 Μαρτίου και η ανιψιά της στις 24.

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε από το μαιευτήριο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved