Χριστίνα Κοντοβά: Απαθανάτισε τα παιχνίδια του Τζώνη Καλημέρη με την Ada- Η τρυφερή φωτογραφία!
Showbiz

Χριστίνα Κοντοβά: Απαθανάτισε τα παιχνίδια του Τζώνη Καλημέρη με την Ada- Η τρυφερή φωτογραφία!

Η Χριστίνα Κοντοβά περνάει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, μιας και από την στιγμή που υιοθέτησε την μικρή Ada, η οικογένειά της έχει ολοκληρωθεί.

Με τον σύζυγό της, είναι ένα από τα πιό ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και αυτό φαίνεται και από κάθε καινούργιο κοινό τους στιγμιότυπο.

Από την στιγμή που η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης υιοθέτησαν την μικρή Ada, η καθημερινότητά τους γίνεται όλο και πιο όμορφη, μιας και η μικρή τους έχει κλέψει την καρδιά και δεν μπορούν να της χαλάσουν χατίρι. Η Χριστίνα Κοντοβά μάλιστα μας έχει συνηθίσει πολλές φορές σε κοινά τους στιγμιότυπα, μιας και η μικρή έχει πάρει πολλές από τις συνήθειές της.

Αυτό το τριήμερο, η οικογένεια αποφάσισε να πάει στο Νυμφαίο, ένα γραφικό χωριό της Φλώρινας, με σκοπό να πάρει ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητά τους, η οποία και είναι αρκετά πιεστική. Ανάμεσα στις πολουάριθμες αναρτήσεις της Χριστίνας Κοντοβά, ήταν και εκείνη που μας έδειχνε τον σύντροφό της, Τζώνη Καλημέρη, να παίζει με την μικρή Ada, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας της: «Είναι θέμα πατέρα και κόρης»

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved