Νάτσης: Δυο μήνες μετά τον θάνατό του, η σύντροφός του, Διονυσία κάνει την πιο χαρμόσυνη ανακοίνωση
Showbiz

Νάτσης: Δυο μήνες μετά τον θάνατό του, η σύντροφός του, Διονυσία κάνει την πιο χαρμόσυνη ανακοίνωση

Την πιο χαρμόσυνη ανακοίνωση έκανε η τελευταία σύντροφος του Πάνου Νάτση, Διονυσία Γεωργιάδου, δυο μήνες μετά τον θάνατο του αγαπημένου της. 

Η Διονυσία, η οποία είναι τραγουδίστρια και παίζει σαξόφωνο, λάτρευε τον άτυχο ηθοποιό και μάλιστα ετοιμάζονταν να παντρευτούν και να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια. Όμως, δεν πρόλαβαν αφού η μοίρα είχε άλλα σχέδια, κυρίως για εκείνον ο οποίος έχασε τη ζωή του μόλις στα 31 του χρόνια.

Ωστόσο η ίδια μέσα στον πόνο και τη θλίψη της ζει ευτυχισμένες στιγμές καθώς όπως η ίδια αποκάλυψε έγινε θεία, αφού τα ξημερώματα της Δευτέρας (28-03) γεννήθηκε ο ανιψιός της.

«Σήμερα στις 6:30 περίπου τα ξημερώματα, δυο μήνες μετά… γεννήθηκε ο ανιψιός μου… αυτός είναι ο κύκλος της ζωής… γιατί η ζωή έχει μια μόνο επιλογή… να πάει μπροστά…», έγραψε η Διονυσία Γεωργιάδου.

Ήταν 29 Ιανουαρίου το πρωί όταν πληροφορήθηκε ο καλλιτεχνικός κόσμος τον ξαφνικό χαμό του ηθοποιού ο οποίος επέστρεφε από το αυτοσχέδιο πάρτι γενεθλίων που είχε στηθεί για την καλή του φίλη και ηθοποιό Αλεξάνδρα Ταβουλάρη. Η μηχανή του συγκρούστηκε, υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες με ένα φορτηγό σε κεντρικό δρόμο του Μεταξουργείου και ο Πάνος Νάτσης έχασε επί τόπου τη ζωή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved