Γενέθλια για τη Μαρίνα Παντζοπούλου:Η ηλικία, η σχέση με τον μπαμπά της και η ομοιότητα με την Ελένη
Showbiz

Γενέθλια για τη Μαρίνα Παντζοπούλου:Η ηλικία, η σχέση με τον μπαμπά της και η ομοιότητα με την Ελένη

Τα γενέθλια της έχει σήμερα η μικρή κόρη της Ελένης Μενεγάκη, Μαρίνα Παντζοπούλου. Σαν σήμερα (29-03) πριν από επτά χρόνια γεννήθηκε η όμορφη Μαρίνα, καρπός του έρωτα της Ελένης με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο και ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ελένη Μενεγάκη, έχει δημοσιεύσει φωτογραφία της πανέμορφης μικρής κόρης της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, άλλοτε μαζί, άλλοτε μόνη της και άλλοτε με τα αδέρφια της και φυσικά τα σχόλια και τα likes είναι αμέτρητα από φίλους και θαυμαστές της παρουσιάστριας.

Είναι ένα όμορφο ξανθό κοριτσάκι με ανοιχτόχρωμα μάτια και όσο μεγαλώνει τόσο μοιάζει στην κούκλα μαμά της. Η επτάχρονη κόρη της φοιτά σε Βρετανικό σχολείο στη Λυκόβρυση. Πρόκειται για ένα αγγλόφωνο σχολείο όπου όλα τα μαθήματα τόσο του Δημοτικού όσο και του Γυμνασίου και του Λυκείου, διδάσκονται στα αγγλικά και τα ελληνικά διδάσκονται ως ξένη γλώσσα.

Η σχέση με τον μπαμπά της

«Παιδιά δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Τόσα παιδιά έκανα. Διεκδικεί τον πατέρα της number one θέλει τον πατέρα της. Toν θέλει αποκλειστικά. Δεν τολμάμε να τον πλησιάσουμε, να τον ακουμπήσουμε. Το παιδί φωνάζει. Έρχεται με φόρα. Μας σπρώχνει όλους. «Μπαμπά μου. Μπαμπά μου θέλω. Δικό μου μπαμπά μου». «Nτάξει παιδί μου. Δεν σου είπαμε και τίποτα» σας το ορκίζομαι», έχει αποκαλύψει η Ελένη για τη σχέση της Μαρίνας με τον μπαμπά της

Το έθιμο για την σημερινή ημέρα και η έκπληξη

Το έθιμο κάθε χρόνο τέτοια εποχή, που κυριαρχεί στο σπίτι της είναι το ότι η Ελένη φτιάχνει με τα ίδια της τα χεράκια μία πεντανόστιμη σοκολατένια τούρτα για τη μικρή της οικογένειας.

Είναι γνωστό πως της αρέσει να ασχολείται με τη μαγειρική, και τι πιο όμορφο από το να ετοιμάζει κάτι που θα το προσφέρει στο αγαπημένο της πλασματάκι. Βέβαια, η Ελένη δεν θα περιοριστεί στη σπιτική τούρτα, αφού έχει βρει και το δώρο για την μικρή της. Μία από τις πιθανές επιλογές είναι, μία άκρως εντυπωσιακή κούκλα, που ως γνωστόν η Μαρίνα τις λατρεύει.

«Εμένα η Μαρίνα μου ζητά συνέχεια κούκλες μωρά, θέλει να είναι η μαμά τους. Στα προηγούμενα παιδιά μου δεν έχω πάρει πολλές κούκλες, εννοείται ότι έπαιρνα πολλά παιχνίδια, αλλά όχι κούκλες, δεν τις αναζητούσαν όπως εγώ... Εγώ θυμάμαι να ζητάω κούκλα, εκείνες που μιλούσαν... Η δίκια μου, η μικρή όλο τέτοια κάνει, δίνει εντολές να φάει, της μιλάει...», έχει πει η Ελένη.

Όπως αναφέρουν στενοί συνεργάτες της Ελένης, εκείνη και ο Μάκης ελπίζουν ο καιρός να τους το επιτρέψει και ανήμερα των γενεθλίων της μικρής να διοργανώσουν στον κήπο της βίλας στα Μελίσσια, όπου θα συγκεντρωθεί όλη η οικογένεια, με τον παππού Στέλιο Μισόκαλο να παίζει στην κιθάρα τραγούδια που θα τα αφιερώνει στη μικρή Μαρίνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved