Σταύρος Τσουμάνης: Από εγγόνι της χήρας Μήτση, στη Σκοτεινή θάλασσα
Showbiz

Σταύρος Τσουμάνης: Από εγγόνι της χήρας Μήτση, στη Σκοτεινή θάλασσα

Ο Σταύρος Τσουμάνης υποδύεται το μικρότερο αδελφό της Άννας, η οποία εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, αφήνοντας πίσω μια οικογένεια γεμάτη πληγές και πολλά μυστικά, που αρχίζουν τώρα να βγαίνουν στην επιφάνεια.

Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του τόσο για τον ρόλο του στη σειρά Σκοτεινή θάλασσα όσο και για τον ρόλο του στους Δέκα Μικρούς Μήτσους ως εγγόνι της χήρας Μήτση.

Από εγγόνι της χήρας Μήτση δίπλα στον Λάκη Λαζόπουλο, στη σειρά «Έρωτας μετά» και σε πολλές ακόμα καλλιτεχνικές δουλειές. Από μικρός θέλατε να γίνετε ηθοποιός;

«Εγώ με τον αθλητισμό είχα λατρεία, στη Γυμναστική Ακαδημία ήθελα να περάσω, αλλά τα βήματα μου με οδήγησαν στη Θεατρική Σχολή Ίασμος. Η αγαπημένη μου καθηγήτρια στη σχολή ήταν η Ταμίλα Κουλίεβα! Ποιος να μου το έλεγε ότι θα παίζαμε μαζί κάποια στιγμή στη «Σκοτεινή θάλασσα» και ότι θα υποδυόταν τη μητέρα μου! Τότε την είχαμε λατρέψει όλοι οι φοιτητές, γιατί δεν μας δίδασκε απλώς εύστοχα την τέχνη της υποκριτικής, αλλά επειδή είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, με ήθος. Νιώθω πολύ τυχερός που πλέον μπορώ να δημιουργώ και να βιοπορίζομαι με τη δουλειά μου και επιπλέον να γνωρίζω τόσο σημαντικούς ανθρώπους μέσα από αυτήν»

Πολλοί νέοι ηθοποιοί πηγαίνουν σε ριάλιτι. Πώς σας φαίνεται αυτό;

«Πιστεύω ότι το κάνουν ξεκάθαρα για τα λεφτά. Εγώ, ακόμα και να μου πρότειναν να πάω στο «Survivor», δεν θα μπορούσα να δεχτώ γιατί είμαι τόσο αδύνατος, που από τις πρώτες δύο ημέρες θα λιποθυμούσα από την πείνα! (γέλια) Κάποιοι από το χώρο μου που αντέχουν τις κακουχίες θεωρούν το ριάλιτι ως μια εύκολη λύση για να βγάλεις χρήματα. Εγώ θα προτιμούσα να δούλευα σε ένα μπαρ, όπως έχω κάνει άλλωστε»

Η ζωή με την οικονομική κρίση και την πανδημία έγινε πολύ δύσκολη. Πώς βλέπετε τα πράγματα στην ελληνική κοινωνία;

«Η πανδημία έβγαλε στη φόρα μεγάλες παθογένειες της ελληνικής οικογένειας. Υπάρχουν κάτι νταήδες που χτυπούν ακόμη τις γυναίκες τους, τις θεωρούν ιδιοκτησία, κτήμα τους. Οι άντρες πρέπει να φέρονται με σεβασμό, αλλιώς δεν είναι άντρες. Η κοινωνία μας και η εκπαίδευση μας πρέπει να αλλάξουν. Το χρωστάμε στις γυναίκες όλου του κόσμου», λέει ο ηθοποιός στο 7 μέρες Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved