H Mαρίνα έχει γενέθλια και ο αδερφός της, Άγγελος της εύχεται με την πιο συναρπαστική φωτό
Showbiz

H Mαρίνα έχει γενέθλια και ο αδερφός της, Άγγελος της εύχεται με την πιο συναρπαστική φωτό

Γενέθλια έχει σήμερα η μικρή κόρη της Ελένης Μενεγάκη, Μαρίνα Παντζοπούλου και ο αδερφός της, Άγγελος της ευχήθηκε «χρόνια πολλά» μέσα από μια συναρπαστική φωτογραφία!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άγγελος μοιράζεται δημόσια της ευχές του ανεβάζοντας όμορφες φωτογραφίες αλλά αυτή τη φορά το στιγμιότυπο με τον ίδιο και την μικρή του αδερφή είναι το κάτι άλλο.

Καλοκαιρινή με τα δυο αδέρφια μαυρισμένα και χαρούμενα μέσα στο πλοίο σίγουρα με προορισμό την Άνδρο! Χαρούμενη η μικρή Μαρίνα απολαμβάνει τις τρυφερές στιγμές και τις αγκαλιές με τον αδερφό της, ο οποίος δείχνει να της έχει τρομερή αδυναμία.

Όσο για τη σημερινή ημέρα;

Το έθιμο κάθε χρόνο τέτοια εποχή, που κυριαρχεί στο σπίτι της είναι το ότι η Ελένη φτιάχνει με τα ίδια της τα χεράκια μία πεντανόστιμη σοκολατένια τούρτα για τη μικρή της οικογένειας.

Είναι γνωστό πως της αρέσει να ασχολείται με τη μαγειρική, και τι πιο όμορφο από το να ετοιμάζει κάτι που θα το προσφέρει στο αγαπημένο της πλασματάκι. Βέβαια, η Ελένη δεν θα περιοριστεί στη σπιτική τούρτα, αφού έχει βρει και το δώρο για την μικρή της. Μία από τις πιθανές επιλογές είναι, μία άκρως εντυπωσιακή κούκλα, που ως γνωστόν η Μαρίνα τις λατρεύει.

Όπως αναφέρουν στενοί συνεργάτες της Ελένης, εκείνη και ο Μάκης ελπίζουν ο καιρός να τους το επιτρέψει και ανήμερα των γενεθλίων της μικρής να διοργανώσουν στον κήπο της βίλας στα Μελίσσια, όπου θα συγκεντρωθεί όλη η οικογένεια, με τον παππού Στέλιο Μισόκαλο να παίζει στην κιθάρα τραγούδια που θα τα αφιερώνει στη μικρή Μαρίνα.

Δες τη φωτό στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved