Τζένη Καζάκου: Η αναγνωρισιμότητα και το φλερτ στα χρόνια των social media
Showbiz

Τζένη Καζάκου: Η αναγνωρισιμότητα και το φλερτ στα χρόνια των social media

Η Τζένη Καζάκου, η Λίζα από τους Συμπέθερους από τα Τίρανα, στον ελεύθερο χρόνο της ακούει AC/DC και Pink Floyd και συχνάζει σε μικρά ροκ μπαράκια στο κέντρο της Αθήνας.

«Μου αρέσει να πάρω και μια μπίρα στο χέρι σε ένα πάρκο, εξαρτάται από την παρέα. Δεν αναζητώ τόσο πολύ τη δημοσιότητα , ίσως με τρομάζει λίγο», επισημαίνει, με την πεποίθηση ότι στον δρόμο περνά απαρατήρητη μέχρι στιγμής.

«Στη δική μου περίπτωση υπάρχει φλερτ, αλλά περισσότερο μέσω των social media. Από κοντά δεν ξέρω τι συμβαίνει, τους φοβίζω μάλλον λίγο. Ευτυχώς τα περισσότερα μηνύματα είναι πολύ γλυκά, χωρίς χοντράδες, ή σχολιάζουν τα stories μου που είναι κάπως καταθλιπτικά. Γενικά ό,τι περιέχει πόνο με συγκινεί και με εμπνέει. Υπάρχει, ξέρεις, και αυτή η σκοτεινή πλευρά μου», συμπληρώνει στο περιοδικό Esquire.

Η Τζένη Καζάκου βέβαια τονίζει στη συνέντευξή της ότι προτιμά την προσωπική επαφή. «Πολύ δύσκολα θα έβγαινα με κάποιον μέσω των social, δεν μου αρέσει το διαδικτυακό φλερτ. Χάνεται η μαγεία, το βλέμμα, ένα απλό άγγιγμα στο χέρι, τέτοια ουσιαστικά πράγματα. Είναι όλα πολύ πιο εύκολα και ωμά, ακόμη και εκείνο το γλυκό άγχος που έχεις την ώρα που θα μιλήσεις στον άλλον, δεν υπάρχει. Δεν έχω στάνταρ τύπο, ωστόσο θέλω σίγουρα να έχει χιούμρο, να είναι αυθόρμητος και κυρίως ο εαυτός του».

Η λατρεία για το θέατρο και η ανάγκη για εξέλιξη

Ποια είναι η συμβουλή που της έχουν δώσει οι διάσημοι γονείς της, Τάνια Τρύπη και Κωνσταντίνος Καζάκος; «Μου έχουν πει να ακούω το ένστικτό μου και να είμαι συγκεντρωμένη στον στόχο μου, που δεν είναι άλλος από το θέατρο. Πραγματικά ανυπομονώ για την πρώτη μου θεατρική παράσταση. Για την ώρα, πάντως, δεν έχω συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει, πότε ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για τον Βαρδιανό στα σπόρκα με τον κ. Μανούσο Μανουσάκη και πότε ξεκίνησαν τα γυρίσματα στους Συμπέθερους των Ρέππα- Παπαθανασίου. Έγιναν όλα μέσα σε ένα εξάμηνο και δεν έχω αντιληφθεί αν και πόσο ενδέχεται να έχω εξελιχθεί. Το ελπίζω με όλη μου την καρδιά», λέει στη συνέντευξή της.

Διαβάστε περισσότερα

Τζένη Καζάκου: Εξηγεί ποιο τίμημα «πληρώνει» για το γνωστό επώνυμό της

Η κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου είναι καλλονή! Η πρώτη φωτό με μαγιό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved