The Voice: Έκπληξη! Η Αρετή Κοσμίδου έγινε μαμά! Οι πρώτες φωτό με το μωράκι της
Showbiz

The Voice: Έκπληξη! Η Αρετή Κοσμίδου έγινε μαμά! Οι πρώτες φωτό με το μωράκι της

Μαμά έγινε η Αρετή Κοσμίδου, την οποία είχαμε πρωτογνωρίσει πριν από αρκετά χρόνια στο The Voice.

8 χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι η Αρετή Κοσμίδου, η οποία είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, έφερε στον κόσμο ένα υπέροχο μωράκι, το οποίο έχει ήδη μεγαλώσει, όπως μπορεί κανείς να διακρίνει μέσα από τις φωτογραφίες που η ίδια έχει ποστάρει ενώ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενώ έχει μόλις μια φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η ίδια μαζί με την οικογένειά της πλέον ζει μόνιμα στο Λονδίνο εδώ και μερικά χρόνια.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery

H Αρετή Κοσμίδου είχε προκαλέσει μεγάλο ντόρο γύρω από το όνομά της πριν από περίπου οκτώ χρόνια όταν συμμετείχε στο τάλεντ σόου που τότε προβαλλόταν από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Τότε ήταν μόλις 16 ετών και ανήκε στην ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη και μάλιστα, παρά το νεαρό της ηλικίας της είχε καταφέρει να φτάσει στον τελικό. Μόνο που τελικά τη νίκη είχε πάρει η Κύπρια Μαρία Έλενα Κυριάκου, στερώντας της έτσι το μεγάλο έπαθλο, όχι όμως και τη δυνατότητα να διεκδικήσει μία λαμπρή καριέρα στον χώρο του τραγουδιού αφού πράγματι η φωνή της είναι υπέροχη.

Μέσα σε αυτά τα χρόνια που μεσολάβησαν, η Αρετή ωρίμασε τόσο ηλικιακά όσο και επαγγελματικά ενώ η έλευση του μωρού της ήρθε για να την κάνει ακόμη πιο ευτυχισμένη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved