Δίκη Φιλιππίδη: Η διάψευση για την κατάθεση της πρώτης καταγγέλλουσας - Απογοητευμένος ο Φιλιππίδης
Showbiz

Δίκη Φιλιππίδη: Η διάψευση για την κατάθεση της πρώτης καταγγέλλουσας - Απογοητευμένος ο Φιλιππίδης

Απογοητευμένος και αδικημένος, αισθάνεται σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Το Πρωινό ο Πέτρος Φιλιππίδης καθώς περίμενε να γίνει δημόσια η δίκη για να ακουστεί η άποψή του και να απαντήσει στις τρεις γυναίκες που τον καταγγέλλουν.

Παράλληλα μέσα από την εκπομπή ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος διαψεύδει δημόσια την κατάθεση της πρώτης καταγγέλλουσας που έχει δει το φως της δημοσιότητας και στην οποία εκείνη περιγράφει τον βιασμό της από τον ηθοποιό.

«Σε πρόσφατες εκπομπές προβλήθηκε δήθεν απόσπασμα κατάθεσης καταγγέλλουσας σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη με το εξής περιεχόμενο: “Του ξέφυγα, έτρεξα στο διάδρομο. Με πρόλαβε, με έπιασε από το λαιμό και μου έκανε ό,τι μου έκανε”. Ρητά και κατηγορηματικά δεν υπάρχει τέτοια κατάθεση σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη.

Δυστυχώς η δίκη γίνεται κεκλεισμένων των θυρών και έτσι η κοινή γνώμη δεν πληροφορείται τα όσα συμβαίνουν στο ακροατήριο. Η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει πριν δημοσιευθεί μια πληροφορία σε βάρος του κατηγορούμενου, να ελέγχεται πρώτα η ακρίβειά της» ήταν η δήλωση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου.

Θυμίζουμε πως η επόμενη προγραμματισμένη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (1-04)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved