Λύγισε ο Θανάσης Βισκαδουράκης: «Ένιωσα για πρώτη φορά ότι έχω οικογένεια»
Showbiz

Λύγισε ο Θανάσης Βισκαδουράκης: «Ένιωσα για πρώτη φορά ότι έχω οικογένεια»

Στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης (31-03) ο Θανάσης Βισκαδουράκης. O ηθοποιός λύγισε όταν αναφέρθηκε μίλησε για τον γιο του αλλά και για την γνωριμία με τον πατέρα του στα 18 του χρόνια.

«Έχω μιλήσει στον γιο μου για τα παιδικά μου χρόνια. Με είχε ρωτήσει γιατί τον ονομάσαμε Ιερώνυμο και του απάντησε πως ο Ιερώνυμος είναι ο μπαμπάς μου και τον αγαπώ πολύ. Όταν ήμουν φαντάρος του είχα στείλει ένα γράμμα με τα αρχικά ΙΜΘΛ, το οποίο σημαίνει, Ιερά Μητρόπολις Θηβών, Λεβαδείας», είπε και συνέχισε:

«Πέρναγα πολύ δύσκολα σαν φαντάρος. Αφού έστειλα το γράμμα δεν απάντησε ποτέ το γράμμα και δεν έφτασε ποτέ στα χέρια του. Εγώ νόμιζα, επειδή δραπέτευσα ότι τον στεναχώρησα πάρα πολύ, γιατί πριν φύγω μου έδωσε μία φωτογραφία που είμαι δίπλα του πέντε χρονών. Και του λέω μακαριότατε, εδώ εγώ είμαι δίπλα σας πέντε χρονών, είναι στο αρχείο το δικό του και τώρα λέω είναι ο εγγονός σας. Η αγάπη μου προς το πρόσωπό του ήταν να του δώσω το όνομα του γιου μου».

«Η βάπτιση ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που έκλαιγα πάνω από μιάμιση ώρα. Δεν έχω κλάψει ούτε στην κηδεία του πατέρα μου. Ο γιος μου και όλοι οι άνθρωποι που ήταν στην εκκλησία, ένιωσα για πρώτη φορά ότι έχω οικογένεια. Ο μπαμπάς και η μαμά, το σπίτι, είναι το ωραιότερο πράγμα στη ζωή. Τα λεφτά έρχονται, η δόξα φεύγει»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved