Πάτρα: Συγκλονισμένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή-Το συγκινητικό μήνυμα: «Καλό παράδεισο μικρά αγγελούδια»
Showbiz

Πάτρα: Συγκλονισμένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή-Το συγκινητικό μήνυμα: «Καλό παράδεισο μικρά αγγελούδια»

Συγκλονισμένη όπως και όλο το Πανελλήνιο είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την υπόθεση της Πάτρας.

Οι λεπτομέρειες μιας τέτοιες υπόθεσης που βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες είναι ανατριχιαστικές και όπως είναι φυσικό, όλοι μας έχουμε μείνει άφωνοι.

Πόσο δε μάλλον άνθρωποι του δημοσιογραφικού χώρου που καλούνται να διεισδύσουν βαθιά στην υπόθεση για την αποκάλυψη νέων στοιχείων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν πιο γρήγορα στη διαλεύκανσή της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία είναι και μητέρα τριών παιδιών, δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει όλες τις τελευταίες εξελίξεις μετά και τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία αναμένεται να δώσει σύντομα την απολογία της στην ανακρίτρια.

Η γνωστή παρουσιάστρια, σοκαρισμένη ακόμα από τα νέα, έκανε μία πραγματικά πολύ συγκινητική ανάρτηση με θέμα φυσικά, τι άλλο, τα τρία κοριτσάκια από την Πάτρα. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Μάνα είναι αγάπη ανιδιοτελής …χωρίς πρέπει, χωρίς θέλω, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Μάνα είναι αγκαλιά ορθάνοιχτη για κάθε στιγμή αγωνίας, φόβου και ανησυχίας.

Μάνα είναι αυτή που όταν νιώθεις ότι δεν αντέχεις άλλο θα έρθει να σου δώσει κουράγιο και όταν όλα σου φαντάζουν δύσκολα και ακατόρθωτα θα σε πιάσει από το χέρι και θα σου δώσει δύναμη για να ξανασηκωθείς και να συνεχίσεις. Μάνα είναι αυτή που είναι πάντα εκεί. Δε σου κρατάει κακία, σε κατανοεί και σε αγαπάει δείχνοντάς το με κάθε τρόπο και κάθε στιγμή χωρίς να περιμένει κάτι. Καλό παράδεισο μικρά αγγελούδια».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που συνόδευε την ανάρτησή της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved