Showbiz

Κακά Κορίτσια: Το bullying για τα παραπανίσια κιλά και η ατάκα της Κορομηλά που τις στενοχώρησε!

Gossip-tv Team

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης προχώρησαν τα "Κακά Κορίτσια", το συγκρότημα, που πρωταγωνίστησε την δεκαετία του 1990 στην ελληνικη μουσική βιομηχανία.

Πρόκειται για ένα συγκρότημα που "έκανε χαμό" κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990 και τα τραγούδια τους ακούγονται μέχρι και σήμερα.

Τα "Κακά Κορίτσια" παραχώρησαν τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη "Open Weekend" με εκείνες να μιλούν για την εποχή που ξεκίνησαν την καριέρα τους.

Όπως είπαν χαρακτηριστικά, μεταξύ τους δεν υπήρξε ποτέ ανταγωνισμός, ενώ παράλληλα έθιξαν το ζήτημα των παραπανίσιων κιλών, λέγοντας πως και οι τρεις τους έχουν δεχτεί πολύ μεγάλο bullyng στο παρελθόν για κάποια λίγα κιλά παραπάνω. Μάλιστα, μια ατάκα της Ρούλας Κορομηλά σε ένα γύρισμα ήταν αρκετή, για να τις πληγώσει.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Η σχέση μας με το κοινό είναι μαγική γιατί λείπουμε αρκετά χρόνια από το προσκήνιο. Ο κόσμος στο δρόμο μας λέει ότι του θυμίζουμε νοσταλγία, μας ρωτάνε πάντα για το πώς ήταν εκείνη η δεκαετία... Τα ποσά που παίρναμε εκείνη την εποχή δεν ήταν εξωφρενικά, αλλά πάντα μοιράζονταν διά του τρία. Δεν υπήρξε ποτέ ανταγωνισμός μεταξύ μας, είχαμε δικό μας κώδικα επικοινωνίας»

Όσον αφορά το κομμάτι των παραπανίσιων κιλών: «Γινόταν ένα μεγάλο bullying με τα κιλά, ότι “τα Κακά Κορίτσια πάχυναν”... Δεν θα ξεχάσω μια φορά σε ένα γύρισμα με τη Ρούλα Κορομηλά που μπήκα μέσα και με έπιασε τέτοια στεναχώρια, μαύρισε η ψυχή μου. Μας είπε “Κακά κοριτσάκια, αρχίστε να τρώτε φρουτάκια, το τρώτε το φαϊ σας”. Ήταν πολύ σκληρό το bullying τη δεκαετία του ’90 με τα κιλά».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved