Μπάρκα: Η φωτό με κόκκινα από το κλάμα μάτια και το ποστ που συγκλονίζει: «Αμηχανία και απόγνωση»
Showbiz

Μπάρκα: Η φωτό με κόκκινα από το κλάμα μάτια και το ποστ που συγκλονίζει: «Αμηχανία και απόγνωση»

Ένα μοναδικό τρόπο έχει η Δανάη Μπάρκα μέσα από κάθε της ανάρτηση να περνά μηνύματα.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Πάμε Δανάη επιστρέφει στο θέατρο και μία μόλις ημέρα πριν από την πρεμιέρα της, μας συγκινεί μέσα από τη φωτογραφία της. Με κόκκινα από το κλάμα μάτια, η όμορφη Δανάη γράφει:

«Τελείωσε η γενική μας πρόβα κι αύριο έχουμε πρεμιέρα.
2 χρόνια μετά ήρθε η στιγμή που θα ξανά γίνω Ουράνια εγώ και όλοι οι θεατές μαζί.
2 χρόνια μετά-το άγχος τριπλάσιο- η ανυπομονησία χτυπάει κόκκινο.
☀️

Σε μέρες πολέμου,σε μέρες που διαβάζουμε όλη μέρα για εγκλήματα και κλαίμε από αμηχανία και απόγνωση,σε μέρες που κάπως ξαναζούμε την κανονικότητα μας μετά από μια σαρωτική πανδημία ήρθε η ώρα να ποτίσουμε τον οργανισμό μας αισιοδοξία μέσω της Ουρανίας.
Γιατί; #μετάΤηνΟυρανία
Γιατί;

Γιατί κανείς δεν είναι μόνος. Γιατί κανείς δεν γεννήθηκε για να είναι μόνος. Γιατί οφείλουμε στον εαυτό μας να κυνηγήσουμε τα πιο τρελά μας όνειρα. Γιατί οι ψυχές μας ήρθαν για να ζήσουν.

Γι αυτά και γι’ άλλα πολλά που με έμαθε η Ουράνια. Η οποία με κάνει να χαίρομαι,να γελαω,να πλανταζω στο κλάμα και να μην σταματάω ποτέ & για κανέναν.
🌷
«…Η Ουρανία είναι ερωτευμένη. Πολύ. Και φοβάται περισσότερο. Η Ουρανία χαίρεται, θυμώνει, γελάει και κλαίει. Η Ουρανία έχει σκοτεινά μυστικά. Έχει κι ένα μεγάλο Όνειρο, αλλά αυτό θα σου το εκμυστηρευτεί μόνο αν σε εμπιστευτεί πραγματικά…»
🌷
Σας περιμένει από αύριο,κι έχει ανάγκη να νιώσει ασφάλεια για να σας εμπιστευτεί..όπως όλοι μας άλλωστε ♥️», σημείωσε.

Δες τη φωτογραφία στη gallery

Ο επιτυχημένος μονόλογος του Γεράσιμου Ευαγγελάτου επιστρέφει ανανεωμένος, για έξι μόνο παραστάσεις, στο θέατρο Μικρό Παλλάς, από τις 4 Απριλίου, καταγράφοντας με τρυφερότητα και χιούμορ την πορεία ενός νέου ανθρώπου, σε έναν κόσμο που δεν κατανοεί. Ο Γιώργος Σουλεϊμάν προσεγγίζει με ευαισθησία τις πιο κρυφές πτυχές μιας αιχμηρής προσωπικότητας με την Δανάη Μπάρκα στον ομώνυμο ρόλο να εναλλάσσει πρόσωπα και συναισθήματα δημιουργώντας μια ηρωίδα που ταυτίστηκε μαζί της κι έμεινε χαραγμένη στο μυαλό και την καρδιά των θεατών.

Στον ρόλο της μητέρας ακούγεται η φωνή της Μαρίας Καβογιάννη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved