Η Finos Film τίμησε το Γιάννη Βογιατζή! Ποια συνάδελφoς έκανε επίτηδες λάθη για να αποσπά φιλιά του;
Showbiz

Η Finos Film τίμησε το Γιάννη Βογιατζή! Ποια συνάδελφoς έκανε επίτηδες λάθη για να αποσπά φιλιά του;

H Finos Film διοργάνωσε μια τιμητική εκδήλωση για τη βράβευση του αγαπημένου ηθοποιού, Γιάννη Βογιατζή και η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα ήταν εκεί.

«Σήμερα μου έκαναν την τιμή να με τιμήσουν με ειδική βραδιά και ειδικό βραβείο. Συγκινήθηκα πολύ γιατί θυμήθηκα τα νεανικά μου χρόνια. Όλα μου τα χρόνια, τα περισσότερα, τα έχω περάσει μέσα στη Finos Film», είπε αρχικά ο Γιάννης Βογιατζής.

«Σταρ υπάρχουν πάντα, πολλοί επιδιώκουν αυτό πρώτα και μετά την τέχνη τους. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Χορν ήταν σταρ», πρόσθεσε.

Για τον αγαπημένο ηθοποιό μίλησαν και συνάδελφοί του, μεταξύ αυτών ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Είμαι ευτυχισμένος που υπάρχει στη ζωή μας ο Γιάννης Βογιατζής. Είναι φίλος μου, τον αγαπάω και με αγαπάει πάρα πολύ. Νιώθω συγκινημένος που τον τιμούμε σήμερα», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

«Είμαι φίλη με τον Γιάννη Βογιατζή και θαυμάστριά του πολλά χρόνια, έχουμε παίξει μαζί. Αξίζει για πολλά βραβεία και όχι μόνο για αυτό. Χαίρομαι που θα του δώσουμε σήμερα αυτή τη χαρά», είπε από την πλευρά της η Άννα Φόνσου, ενώ αποκάλυψε ότι «Σε μια ταινία επίτηδες έκανα λάθος, για να με ξαναφιλήσει ο Γιάννης Βογιατζής».

«Δε βλέπω παλιές ταινίες, είναι όλοι φίλοι μου και έχουν φύγει από τη ζωή, λέω είναι σειρά μου, δεν κοιμάμαι το βράδυ», ανέφερε ακόμα η αγαπημένη ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο του Mega:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved