Τάκης Ζαχαράτος:"Η Ελένη δεν είναι πια ο γλυκύτατος άνθρωπος που γνώρισα"
Showbiz

Τάκης Ζαχαράτος:"Η Ελένη δεν είναι πια ο γλυκύτατος άνθρωπος που γνώρισα"

Ο Τάκης Ζαχαράτος απαντάει γιατί ασκεί κριτική στην μέχρι πρότεινος φίλη του,Ελένη Μενεγάκη,τί έχει συμβεί μεταξύ τους,αν έχει σχέση και αν φοβάται τα γηρατειά.

 


Η πρωταγωνίστρια των σχολίων αυτή την χρονιά ήταν η Ελένη Μενεγάκη.Όλοι νόμιζαν ότι είχατε μια καταπληκτική σχέση και όταν σε άκουσαν να την κριτικάρεις έμειναν άναυδοι.
"Ε και;Είχαμε γίνει ένα τηλεοπτικό δίδυμο,παρουσιάστριας-καλεσμένου,αλλά δεν ήμουν ο σύζυγός της,ο Λάτσιος ήταν.Όταν κάποιος αλλάζει στάση οφείλω κι εγώ να αλλάξω στάση απέναντί του".
Τι σου έκανε και ακύρωσε την εξαιρετική σας σχέση;
"Καταρχήν να σου πω ότι με την Ελένη είχαμε μια ζεστή φιλικά επαγγελματική σχέση και αυτό που έβλεπε ο κόσμος μεταξύ μας ήταν αληθινό.Μέχρι πρόπερσι η Ελένη ήταν ένας γλυκύτατος άνθρωπος.Ξαφνικά είδα μια γυναίκα να αλλάζει.Να πηγαίνω στη εκπομπή της και στα διαλείμματα να μιλάει στο κινητό της και να μην ασχολείται καθόλου με τον άνθρωπο που έχει καλέσει.Εγώ δεν γνώρισα αυτή την Ελένη.Μετά ακολούθησε αυτό που μου είπε στον αέρα την σεζόν που έπαιζα στην παράσταση Σεσουάρ για δολοφόνους,στην οποία και δεν ήρθε ποτέ να με δει.Γύρισε και μου είπε <<Εγώ σε έχω συνηθίσει στα κέντρα,τώρα στο θέατρο είναι αλλιώς.>>Το θεωρώ απαράδεκτο για την επικοινωνία που είχαμε ως άνθρωποι.Αυτή τη Μενεγάκη που είδα τα τελευταία χρόνια στο πλατό την κριτικάρω με όλη την ευθύνη που έχω και για αυτό και δεν με αφορά αν θα ξανακαλέσει στην εκπομπή της".
Δεν σκέφτηκες να της τηλεφωνήσεις;
"Όχι γιατί δεν είναι πια η ίδια,δεν μπορώ να απευθυνθώ σε ένα μεταλλαγμένο άνθρωπο.Τι να πάρω να πω;"
Έχεις προσωπική ζωή;
"Δεν έχω κάποια σχέση που να με γεμίζει αλλά έχω τους φίλους μου.Έκανα το ξεκαθάρισμά μου και θεωρώ ευλογία από τον Θεό ότι έχω πέντε ανθρώπους που είναι πάντα δίπλα μου".
Φοβάσαι τα γηρατειά;
"Δεν θα επιτρέψω να γεράσω με την έννοια της συνολικής φθοράς,δεν θα αφεθώ.Θέλω να ξυπνάω το πρωί και να λέω <<καλημέρα>> και όχι <<γιατί με ξύπνησες;>> ή <<που πας;>>.Το έχω πει στο παρελθόν και είναι θλιβερό".
πηγή:People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved