Γιώργος Κοψιδάς: «Σε μία συνεργασία με είχαν κοροϊδέψει»
Showbiz

Γιώργος Κοψιδάς: «Σε μία συνεργασία με είχαν κοροϊδέψει»

Ο Γιώργος Κοψιδάς είναι ένας ηθοποιός αρκετά αληθινός και ευαισθητοποιημένος, όπου τα τελευταία 9 χρόνια έχει αποσπαστεί τον βιγκανισμό.

Ο ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΕΓΩ» μίλησε για τον ρόλο του στην παράσταση «Οι γείτονες από πάνω», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην κωμική σειρά του MEGA, «Μίλα μου βρώμικα» καθώς όπως ανέφερε στο περιοδικό, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων τους έπιανε νευρικό γέλιο, με αποτέλεσμα να διακόπτονται συνεχώς τα γυρίσματα.

Πείτε μου δυο λόγια για το έργο «Οι γείτονες από πάνω» και ποιον ρόλο έχετε στην παράσταση.

Πρόκειται για μία ισπανική κωμωδία του Cesc Gay. Μια έξυπνη «οργασμική κωμωδία» που αφορά όλον τον κόσμο, αφού έχει θέμα τον γάμο, τις μακροχρόνιες σχέσεις και το αιώνιο πρόβλημα των ζευγαριών, την αναζωπύρωση της αγάπης και του σεξ, με όλα τα ξεκαρδιστικά επακόλουθα! Είναι δύο ζευγάρια, το ένα μένει από κάτω, είναι χρόνια παντρεμένοι κι έχουν αποξενωθεί, ζουν συμβατικά και οι γείτονες από πάνω, οι οποίοι γλεντάνε τη ζωή και με το παραπάνω. Το έργο ξεκινάει όταν η γυναίκα των από κάτω καλεί για φαγητό το ζευγάρι από πάνω. Εγώ υποδύομαι τον Αντωνίκο, πυροσβέστη στο επάγγελμα, έναν τύπο έξω καρδιά, ακομπλεξάριστο και απελευθερωμένο, που μαζί με την γυναίκα μου κατεβαίνουμε και αναστατώνουμε την βαρετή ζωή των από κάτω!

Για ποιο λόγο αξίζει να έρθει κάποιος να δει αυτή την παράσταση;

Ο θεατής θα βρει σημεία για να συνδεθεί με χαρακτήρες. Είναι ανθρώπινοι και αληθινοί χαρακτήρες που υπάρχουν στην καθημερινότητά μας. Είναι μία κωμωδία πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις στην οποία θα γελάσετε πολύ, υπάρχουν σημεία που είναι σπαρταριστά, αλλά και θα συγκινηθείτε. Επίσης η διάρκεια της παράστασης είναι τέτοια που δεν κουράζει καθόλου. Ξεκινάμε 1η Απριλίου στο Πειραιώς 131. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Δημήτρης Μαλισσόβας και παίζουν εκτός από εμένα, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο Δημήτρης Σταρόβας και η Υακίνθη Παπαδοπούλου.

Το θέατρο και η υποκριτική εν γένει, έχει λειτουργήσει ψυχοθεραπευτικά σε δύσκολες στιγμές της ζωής σας;

Πάρα πολλές φορές. Όταν βρίσκεσαι στη σκηνή αναμετριέσαι με τους φόβους σου, με τις ανασφάλειές σου και είσαι εκτεθειμένος στα μάτια του θεατή. Έχω παίξει με 40 πυρετό, τραυματίας ή πολύ άσχημα ψυχολογικά. Αλλά με έναν μαγικό τρόπο τα ξεχνάς όλα όταν παίζεις. Το θέατρο έχει τεράστια θεραπευτική δύναμη. Εμένα με έχει βοηθήσει πολύ και είναι σαν να κάνεις αυτοψυχανάλυση. Μου έχει αλλάξει τη ζωή. Μέσω του θεάτρου έμαθα να επικοινωνώ καλύτερα και να εκφράζω βαθύτερα τα συναισθήματά μου.

Θυμάστε κάποια αστεία ή περίεργη στιγμή από την ως τώρα πορεία σας;

Είναι άπειρες όχι μία. Θυμάμαι από τη σειρά «Μίλα μου βρώμικα» ότι δεν μπορούσαμε να γυρίσουμε κάποιες σκηνές γιατί μας έπιανε συχνά νευρικό γέλιο. Και πολλά ακόμη που δεν μπορώ να τα θυμηθώ.

Με τα «όχι» τελικά χτίζεις καριέρα;

Ναι. Γενικά οι επιλογές που κάνεις καθορίζουν και την πορεία που θες να έχεις. Εγώ επιλέγω τις δουλειές μου, με βάση τη διαίσθησή μου και μέχρι τώρα, δεν έχω πέσει έξω ποτέ.

Σας έχει τύχει να φύγετε από μία δουλειά, λόγω κακής συμπεριφοράς συναδέλφου;

Έχω υπάρξει μέσα σε δύσκολες συνεργασίες, με εντάσεις, κλπ. Ήμουν έτοιμος να φύγω, αλλά κάτι συνέβαινε κι άλλαζα γνώμη. Αλλά ακόμη και από αυτές τις συνεργασίες, κάτι σημαντικό έμαθα. Σε μία συνεργασία με είχαν κοροϊδέψει και δύο εβδομάδες πριν τελειώσει η παράσταση, παρ’ ότι κατάλαβαν το λάθος τους και ζήτησαν συγγνώμη, εγώ έφυγα. Αλλά γενικά οι δύσκολες συνεργασίες με βοήθησαν να δουλέψω κομμάτια του εαυτού μου και να εξελιχθώ.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Κοψιδάς: «Στο Survivor βίωσα αδιανόητη πείνα»

Γιώργος Κοψιδάς: «Έχω υποστεί bullying για την εμφάνισή μου»

Οι γείτονες από Πάνω στο Θέατρο Πειραιώς 131

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved