Showbiz

Γιώργος Κοψιδάς: «Δεν ήθελα να συμμετέχω σε όλη αυτή τη βία και την κακοποίηση των ζώων»

Ο Γιώργος Κοψιδάς είναι ένας ηθοποιός με ήθος και καλή ψυχή. Έχει ξεχωρίσει με το ταλέντο του τόσο πάνω στο θεατρικό σανίδι όσο και στην μικρή οθόνη της τηλεόρασης.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς έχει πρωταγωνιστήσει στην μικρή οθόνη της τηλεόρασης αλλά και στη μεγάλη σκηνή του θεάτρου. Μάλιστα, ο ρόλος του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Μίλα μου βρώμικα» θα μας μείνει αξέχαστος.

Ο ηθοποιός, μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ» για τα ενοχλητικά δημοσιεύματα, για την πρώην σύντροφό του την οποία είχε στηρίξει στη γέννα, χωρίς ωστόσο να είναι δικό του το παιδί, αλλά και για την ακτιβιστική του δράση.

Έχουν υπάρξει στιγμές που κάποιο δημοσίευμα σας ενόχλησε πολύ; Πώς το διαχειριστήκατε;

Κατά καιρούς έχουν γραφεί ανακρίβειες, αλλά όχι κάτι ενοχλητικό ή προσβλητικό. Κάποια στιγμή που διάβασα κάτι που δεν ήταν αληθές, πήρα τηλέφωνο να το σβήσουν και διορθώθηκε. Με ευγένεια, αγάπη και καλή πρόθεση όλα λύνονται. Δεν έχω νιώσει ποτέ να έχει κάποιος την διάθεση να με συκοφαντήσει.

Η δημιουργία οικογένειας είναι στα άμεσα σχέδιά σας;

Όταν ήμουν 25 χρονών είχα σχέση με μία γυναίκα που την γνώρισα έγκυο από άλλον άνδρα. Περάσαμε όλη την εγκυμοσύνη μαζί, ζούσαμε μαζί, ήμουν μαζί στη γέννα. Οπότε αν μου συμβεί, το έχω τσεκάρει και θεωρώ ότι θα είμαι καλός πατέρας. Τώρα τη δεδομένη στιγμή δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου, αλλά εάν έρθει μία γυναίκα στη ζωή μου και μου το βγάλει αυτό, θα το κάνω.

Έχετε μιλήσει ανοιχτά για το γεγονός ότι είστε ολικός χορτοφάγος. Τι απαντάτε στα κακεντρεχή σχόλια που ίσως λαμβάνετε και τι έχει αλλάξει στη ζωή και την διατροφή σας;

Είμαι 9 χρόνια ολικός χορτοφάγος (vegan). Το πρώτο διάστημα άκουγα διάφορα, αλλά όσο περνάει ο καιρός, ο κόσμος ενημερώνεται και αυτά τα σχόλια μειώνονται. Έχω ακούσει σχόλια, τρολαρίσματα και πλάκες, αλλά δεν με επηρέασαν γιατί το κίνητρό μου ήταν εξαρχής καθαρά ηθικό. Δεν ήθελα να συμμετέχω σε όλη αυτή τη βία και την κακοποίηση των ζώων. Αν δω στα social media σχόλια χωρίς επιχειρήματα, δεν δίνω καν βάση. Ζούμε στην εποχή των ψεύτικων προφίλ που ο καθένας πετάει την κακία και τον θυμό του, πολύ εύκολα, όπου θέλει. Σήμερα δεν μπορώ να βρω ούτε ένα λογικό επιχείρημα εναντίον του βιγκανισμού. Δεν συμμετέχεις σε καμία μορφή εκμετάλλευσης των ζώων, συμβάλλεις στην προστασία του πλανήτη, είσαι πιο υγιής και δεν στερείσαι τίποτα γευστικά!

Επαγγελματικά, πέραν του θεάτρου, τι άλλο ετοιμάζετε;

Θα με δείτε στα «Νεοκλασικά» του Alpha, στα επεισόδια «Η Κόμισσα της Φάμπρικας» και «Ο εμίρης και ο κακομοίρης».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Κοψιδάς: «Στο Survivor βίωσα αδιανόητη πείνα»

Γιώργος Κοψιδάς: «Έχω υποστεί bullying για την εμφάνισή μου»

Μπουρλότο ο Γιώργος Κοψιδάς! Οι ερωτήσεις για το Survivor που τον εκνεύρισαν!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved