Λουκάκη: «Ο κόσμος παθαίνει σοκ όταν με συναντά. Νομίζουν ότι είμαι πολύ μεγαλύτερη λόγω του ρόλου»
Showbiz

Λουκάκη: «Ο κόσμος παθαίνει σοκ όταν με συναντά. Νομίζουν ότι είμαι πολύ μεγαλύτερη λόγω του ρόλου»

Ο ρόλος της Παγώνας στις «Άγριες μέλισσες» έκανε τη Δανάη Λουκάκη γνωστή στο ευρύ κοινό.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για την ολοκλήρωση της σειράς, για το αν γνωρίζει το τέλος και αν έχει σκεφτεί το επόμενο βήμα της.

Πώς κυλά η τρίτη και τελευταία σεζόν στις «Μέλισσες»; Δημιουργεί μία συναισθηματική φόρτιση το ότι γνωρίζετε ότι φέτος η σειρά ολοκληρώνεται;

Σκεφτόμουν πριν από λίγες ώρες ότι οι «Αγριες Μέλισσες» ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια, τέτοια εποχή. Ηταν Μάρτιος του 2019 που με είχαν καλέσει νια να κάνω μία συνάντηση με τον Λευτέρη Χαρίτο και την casting director της σειράς. Δεν έχω καταλάβει πώς έχει περάσει ο καιρός... Για την τρίτη χρονιά τώρα, είναι μία διαφορετική σεζόν. Εχει αλλάξει το κέντρο βάρους, έχουν μπει πολλοί νέοι ήρωες με ενδιαφέρουσες ιστορίες, η χροιά του σεναρίου έχει έντονο ίο κοινωνικοπολιτικό στοιχείο της τότε εποχής. Σε κάθε περίπτωση δεν θέλω να σκέφτομαι πώς θα τελειώσει η σειρά; θα είναι σοκ νομίζω!

Οι ηθοποιοί δεν έχετε εικόνα για το ποιο θα είναι το τέλος;

Ειλικρινά καμιά! Αυτό πάντοτε συνέβαινε. Δεν ξέραμε πώς θα τελειώσει η κάθε σεζόν. Νομίζω ούτε οι σεναριογράφοι ξέρουν ποιο θα είναι το τέλος της σειράς. Εμείς οι ηθοποιοί το μαθαίνουμε τελευταίοι και έχει εκπληκτικό ενδιαφέρον όταν παίρνουμε στα χέρια μας το σενάριο. Μας επιφύλασσαν πάντα εκπλήξεις και νομίζω ότι το φινάλε θα είναι το ίδιο ανατρεπτικό και για εμάς.

Νιώθεις ότι οι «Μέλισσες» τελειώνουν με τον πήχη ψηλά;

Η ποιότητα της δουλειάς μας δεν έχει αλλάξει καθόλου. Όλοι μας δουλεύουμε με τον ίδιο ζήλο, δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και αυτό είναι η σπουδαιότερη επιτυχία. Δεν είναι εύκολο για τρία ολόκληρα χρόνια να δουλεύεις 10ωρα και να υπερβάλλεις εαυτόν. Αγαπάμε πολύ τη σειρά αυτή, όλοι βάλαμε το λιθαράκι μας γι' αυτή την επιτυχία.

Μία σειρά που διαρκεί τρεις σεζόν έχει το «δικαίωμα» να δει τα ποσοστά της να πέφτουν ελαφρά;

Είναι πολύ λογικό, ειδικά σε μία σεζόν όπως αυτή που διανύουμε που η μυθοπλασία πρωταγωνιστεί παντού. Ιδιωτικά κανάλια, δημόσια τηλεόραση έχουν επενδύσει πολύ και η πίτα μοιράζεται. Εγώ με αυτή την εξέλιξη είμαι εξαιρετικά χαρούμενη, συνάδελφοι ηθοποιοί, άνθρωποι πίσω από τις κάμερες έχουν δουλειά. Μην ξεχνάμε ότι όταν οι «Αγριες Μέλισσες» έκαναν πρεμιέρα, δεν υπήρχε άλλη σειρά τέτοιων προδιαγραφών. Είναι ευτυχές ότι η μυθοπλασία εξαιτίας των «Μελισσών» βγήκε ξανά μπροστά. Οι «Μέλισσες» είναι ένα σίριαλ-σταθμός γιατί . επαναπροσδιόρισε τα πράγματα στην ελληνική τηλεόραση. Μόνο και μόνο νι' αυτό θα τις μνημονεύουμε νια πολύ καιρό ακόμη. Αλλαξε το τοπίο... Βγήκαν νέοι ηθοποιοί, κι εγώ ανάμεσα σε αυτούς, ενώ οι ήδη καταξιωμένοι απογείωσαν το ρεπερτόριο τους. Το κοινό επίσης γνώρισε ταλαντούχους σεναριογράφους, θεωρώ ότι άλλαξε σε πολλούς τη ζωή.

Τι θα σου λείψει περισσότερο από αυτή τη σειρά;

Η καθημερινότητα, πέρασα με αυτούς τους ανθρώπους δύο καραντίνες. Δεν έβλεπα την οικογένεια μου αλλά έβλεπα τους συναδέλφους μου. Εχουμε μεγάλο ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον, βλεπόμαστε κάθε μέρα. Ξαφνικά δεν ξέρω πώς θα νιώθω που δεν θα τους βλέπω ή Που θα Βλέπω άλλους συναδέλφους. Νομίζω θα μου κακοφανεί πάρα πολύ.

Εχεις σκεφτεί το επόμενο σου βήμα;

Θα ήθελα κάτι τελείως διαφορετικό, μία κωμωδία. Μέσα από τις «Αγριες Μέλισσες» αναδείχτηκε μία πλευρά μου επαγγελματική που δεν ήξερα ότι έχω. Υποδύθηκα μία γυναίκα πολύ μεγαλύτερη από .την ηλικία μου, μητέρα, με δραματικά στοιχεία.

Ο κόσμος τι σου λέει όταν σε συναντά;

Ο κόσμος παθαίνει σοκ όταν με συναντά στον δρόμο, γιατί νομίζουν ότι είμαι πολύ μεγαλύτερη λόγω του ρόλου. Μου λένε συχνά «από κάπου σε ξέρω», αλλά δεν μπορούν να κάνουν ταύτιση! Με έχουν συνδέσει με ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας και τους μπερδεύω. Αυτό για μένα είναι πολύ ωραίο, γι' αυτό είπα παραπάνω ότι θέλω να κάνω κάτι τελείως κόντρα την επόμενη χρονιά», είπε στο ΤύποςTV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved