Έλενα Κρεμλίδου: «Στην αρχή ήθελα να αυτοκτονήσω»
Showbiz

Έλενα Κρεμλίδου: «Στην αρχή ήθελα να αυτοκτονήσω»

Tην Ελενα Μαριπόζα Κρεμλίδου, τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «Survivor».

Η ίδια μίλησε για το πώς αντιμετώπισε το δύσκολο θέμα που προέκυψε, όταν προσωπικές της φωτογραφίες διέρρευσαν στο Διαδίκτυο. «Αρχικά, ήθελα να αυτοκτονήσω, γιατί ζούμε σε μια πατριαρχική κοινωνία, που έχει αφήσει το αποτύπωμα της σε όλα τα κορίτσια όλων των γενιών και θεωρείται ντροπή να κάνεις σεξ ή να είσαι απελευθερωμένη».

Η Έλενα Κρεμλίδου, όμως, δεν το έβαλε κάτω και δούλεψε πολύ με τον εαυτό της. «Χρειάστηκε να περάσουν τρία χρόνια για να αισθανθώ δυνατή και να βρω τη δύναμη να μιλήσω και να αποδυναμώσω το θέμα». Η γνωστή Instagrammer και Youtuber αρχικά άνοιξε η ίδια το θέμα μιλώντας στο κανάλι της στο ΥοιιΤιΐοε, για να βοηθήσει και άλλες κοπέλες που έχουν έρθει αντιμέτωπες με κάποιο παρόμοιο περιστατικό.

«Με κάλεσαν α Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης, για να πω την προσωπική μου εμπειρία στο πλαίσιο της θεματικής διάλεξης για τον φεμινισμό. Μίλησα για την εμπειρία μου με περισσότερες λεπτομέρειες, μοιράστηκα σκέψεις και συναισθήματα πρώτη φορά με κόσμο και δέχτηκα ερωτήσεις από φοιτητές και φοιτήτριες», ανέφερε, ενώ επισημαίνει τον ρόλο της οικογένειας: «Η οικογένεια μου πάντα με στήριζε, πόσω μάλλον τώρα. Είναι δίπλα μου και με ενθαρρύνει να προχωρήσω και να αφήσω πίσω αυτή την κακή ανάμνηση. Ο στόχος μου πλέον είναι να σταθώ στο πλευρό των κοριτσιών και να βοηθήσω όσο μπορώ γυναίκες που έχουν πέσει θύματα», είπε στο Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved