Μαρία Αντωνά: Βρήκε το νυφικό των ονείρων της - Αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες
Showbiz

Μαρία Αντωνά: Βρήκε το νυφικό των ονείρων της - Αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης είναι ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, κάτι που έχουν αποκαλύψει και οι δυο τους, αφού ο ένας στηρίζει απόλυτα τον άλλον σε οποιαδήποτε απόφαση τους.

Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος αυτό το διάστημα βρίσκεται στο Survivor, σε κάθε ευκαιρία αναφέρεται στην αγαπημένη του και στον γάμο τους. Το ζευγάρι, είναι έτοιμο να παντρευτεί μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης και η δημοσιογράφος τον περιμένει ώστε να ορίσουν και ακριβή ημερομηνία γάμου.

Η ίδια βέβαια έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες και μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» αποκάλυψε πως βρήκε το νυφικό των ονείρων της.

«Ήδη έχω βρει το νυφικό των ονείρων μου και το έχω στείλει στον Βλάσση Χολέβα για να ξεκινήσει να ράβει. Γιατί δεν έχουμε πολύ καιρό. Είναι στράπλες αλλά όχι γοργονέ» είπε η δημοσιογράφος, ενώ η Μπέττυ Μαγγίρα υπέθεσε ότι το νυφικό μπορεί να είναι μακρύ με αποσπώμενο μέρος που αφαιρείται και γίνεται μίνι.

Να σας θυμίσουμε πως πριν ένα μήνα ο ποδοσφαιριστής είχε μιλήσει μέσω μηνυμάτων με την Μαρία Αντωνά.

Η συνομιλία τους ξεκίνησε με τον Άρη Σοϊλέδη να της λέει το πόσο πολύ του λείπει, με εκείνη να του απαντά χιουμοριστικά ότι έχει αδυνατίσει πολύ και με το που γυρίσει "τον περιμένει ο Τσελεμεντές". Μάλιστα, η Μαρία Αντωνά του έστειλε και ένα μακροσκελές κείμενο, λέγοντάς του: «Γλυκό μου πλάσμα... Έχω τόση χαρά και άγχος να προλάβω να σου γράψω και να προλάβω να σου πω το πόσο πολύ μου λείπεις... ο πόσο περήφανη νιώθω για εσένα και το πόσο πλημμυρίζω με συναίσθημα με κάθε σου νίκη, ήττα και αγωνία... Θέλω να ξέρεις πως το πιο σημαντικό μάθημα στη ζωή μας το φέρνουν οι δυσκολίες... Κάθε μέρα να κάνεις μια θετική σκέψη και να σκέφτεσαι το πόσο πολύ σε αγαπάω... Μην ανησυχείς για εμένα, είμαι αντράκι και το ξέρεις»

Στη συνέχεια, ο Άρης της έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα αγάπης, λέγοντάς της: «Μέχρι να γυρίσω, ετοίμασε τον γάμο μας, όπως ακριβώς τον έχεις ονειρευτεί».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved