Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Θεωρώ πρόκληση για κάθε ηθοποιό την αρχαία  τραγωδία»
Showbiz

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Θεωρώ πρόκληση για κάθε ηθοποιό την αρχαία τραγωδία»

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος για τρίτη χρονιά πρωταγωνιστεί στην σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες».

Ο ίδιος σε συνέντευξή του μίλησε για την μικρή πτώση στην τηλεθέαση, για το αν τον αγχώνει το επόμενο βήμα και για το πώς μπήκε στη ζωή του το τραγούδι.

Φέτος σχολιάστηκε -περιέργως - η μικρή πτώση στην τηλεθέαση της σειράς. Θεωρείς ότι πρέπει να απασχολεί κάτι τέτοιο έναν ηθοποιό;

Οι «Αγριες Μέλισσες» και ο ΑΝΤ1 έβαλαν ξανά τη μυθοπλασία στην ελληνική τηλεόραση και η σειρά ήταν πρώτη σε τηλεθέαση για δύο ολόκληρα χρονιά. Φέτος, εκτός του ότι αυτό το πράγμα το μιμήθηκαν και άλλα κανάλια -και είναι απόλυτα λογικό και αναμενόμενο να μοιράζεται η πίτα- , η θεματολογία του σεναρίου επικεντρώνεται σε μια σκοτεινή περίοδο της χώρας μας, που ακόμα μας πληγώνει και μας διχάζει. Αυτό φυσικά είναι προς τιμήν των συντελεστών, αλλά είναι και ένας σημαντικός λόγος να περιοριστεί το κοινό που παρακολουθεί τη σειρά και δεν ενδιαφέρεται μόνο για αδιέξοδους έρωτες και ρομάντζα.

Η μεγάλη επιτυχία των τελευταίων χρόνων σε αγχώνει για το επόμενο βήμα; Σκέφτεσαι αυτό που λέμε «και τώρα τι»;

Το επόμενο βήμα ονομάζεται αρχαία τραγωδία, ένα απαιτητικό είδος θεάτρου που αποτελεί βασικό μέρος των σπουδών μου, που είχα την ευλογία να ασχοληθώ με το που βγήκα από τη δραματική σχολή και προσωπικά το θεωρώ πρόκληση για κάθε ηθοποιό. Θα κάνω τον Ορέστη στην «Ηλέκτρα» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Γιώργου Λύρα και μετάφραση Στρατή Πασχάλη, με μια σπουδαία πλειάδα ηθοποιών κα ι συντελεστών . Επίσης στις 17 Ιουνίου θα κάνουμε μια μεγάλη συναυλία με τραγούδια από τις «Αγριες Μέλισσες» , και όχι μόνο, παρέα με την Αναστασία Μουτσάτσου και τον Alex Sid στο Christmas Theater, στην οποία θα είναι καλεσμένοι μας η Μαρία Κίτσου, η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιάννης Βασιλώτος.

Βλέπω τον τελευταίο καιρό ότι κάνεις αρκετά live! Πώς προέκυψε το τραγούδι;

Το τραγούδι είναι τέχνη διαδραστική. Τραγουδάω και τραγουδάς κι εσύ μαζί μου, που είσαι από κάτω, μου μιλάς και μπορώ να σου απαντήσω χωρίς να καταστραφεί η παράσταση. Έχει αμεσότητα και έντονη συναισθηματική ανταλλαγή. Είναι μια διαφορετική μαγεία. Όλα έγιναν μετά από πρόταση της Αναστασίας Μουτσάτσου και του Alex Sid, που γράφει τα τραγούδια των «Άγριων μελισσών» μαζί με την Ουρανία Πατέλλη. Τους ευχαριστώ που μοιράζονται μαζί μου τη σκηνή και νιώθω την αγάπη και το νοιάξιμο τους να με στηρίζει στο νέο μου εγχείρημα.

Πηγή:Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved