Χρήστος Μενιδιάτης: «Δεν μου αρέσει να μυξοκλαίγομαι ούτε να το παίζω τζάμπα επαναστάτης»
Showbiz

Χρήστος Μενιδιάτης: «Δεν μου αρέσει να μυξοκλαίγομαι ούτε να το παίζω τζάμπα επαναστάτης»

Ο Χρήστος Μενιδιάτης μίλησε για τη μουσική και τα talent show.

Επίσης, ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε στην πανδημία και πώς τη βίωσε.

Όταν ανακοίνωσες στον πατέρα σου ότι θα γίνεις τραγουδιστής, τι σου είπε;

Μη φανταστείς ότι έκανα καμία ανακοίνωση. Εγινε σιγά-σιγά. Κατάλαβε κι εκείνος ότι μου αρέσει. Στην αρχή δεν σκεφτόμουν να ασχοληθώ επαγγελματικά με το τραγούδι, προέκυψε στην πορεία. Οταν, όμως, κατάλαβε ότι δεν θα γινόμουν κάτι διαφορετικό, υποστήριζε αυτό που έκανα και πάντα ήταν δίπλα μου.

Αν ξεκινούσες τώρα την καριέρα σου, θα πήγαινες σε κάποιο μουσικό talent show;

Δεν ξέρω. Οι εποχές αλλάζουν. Οταν εγώ ξεκίνησα, τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Υπήρχε χώρος, υπήρχαν δισκογραφικές εταιρείες, οπότε ένας καινούργιος τραγουδιστής μπορούσε να κάνει πράγματα. Τώρα τα περισσότερα παιδιά είναι εγκλωβισμένα και ίσως η συμμετοχή τους σε ένα talent show να είναι και η μοναδική επιλογή.

Κριτής θα πήγαινες;

Οχι, δεν μου αρέσει να κρίνω, δεν αισθάνομαι άνετα. Κατ' αρχήν, για να κρίνεις κάποιον, θα πρέπει να έχεις άρτια γνώση του αντικειμένου, να είσαι καταρτισμένος. Οταν είσαι απέναντι από ένα παιδί που σε μερικά δευτερόλεπτα καλείται να αποδείξει την αξία του, παίζουν πολλά πράγματα ρόλο. Πίστεψε με, είναι πολύ σκληρό και ορισμένες φορές και άδικο.

Πώς βίωσες ως καλλιτέχνης την πανδημία;

Υποψιάστηκα από την αρχή τι θα γινόταν και είπα: «Μεγάλε, τώρα ηρέμησε μέχρι να βγούμε από το λούκι». Δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Δεν μου αρέσει να μυξοκλαίγομαι ούτε να το παίζω τζάμπα επαναστάτης. Ναι, ήρθε η πανδημία, την έβλεπα από απόσταση και περίμενα την ώρα που θα τελειώσει.

Πηγή:Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved