Νεκτάριος Σφυράκης: «Δεν παράτησα το τραγούδι. Οταν το ξεκινάς, δεν το αφήνεις...»
Showbiz

Νεκτάριος Σφυράκης: «Δεν παράτησα το τραγούδι. Οταν το ξεκινάς, δεν το αφήνεις...»

Με τον καλύτερο τρόπο διαψεύδει τις φήμες που τον ήθελαν να έχει αφήσει πίσω του τη μουσική ο Νεκτάριος Σφυράκης.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι, «Αν δεν έχεις αμαρτίες», μια ερωτική μπαλάντα, στην οποία υπογράφει στίχους και μουσική και η οποία αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή.

«Είναι μια μπαλάντα από αυτές που πιστεύω ότι θα αγαπήσει ο κόσμος. Ενα τραγούδι που αφορά την τραγικότητα που ενέχει όποιος βουτήξει στην αγάπη μέχρι τον λαιμό, τον πόνο, την αμαρτία και τη λύτρωση. Οι στίχοι, η μουσική, η ενορχήστρωση και η παραγωγή, όλα δικά μου και ο λόγος που καθυστέρησα ήταν ότι ήθελα να νιώσω πως αυτό που θα πω ο κόσμος θα είναι έτοιμος να το ακούσει, να το ζήσει. Επίσης, ήταν η φρίκη του κορονοϊού που μας είχε στο "άνοιξε - κλείσε"», δήλωσε. Ο ίδιος, μάλιστα, εξήγησε γιατί απείχε από τα μουσικά πράγματα για κάποιο διάστημα. «Δεν παράτησα το τραγούδι. Είμαι ασφαλιστικός σύμβουλος, αλλά δεν σταμάτησα ποτέ το τραγούδι. Οταν το ξεκινάς, δεν το αφήνεις... Εγώ θέλω να κάνω δουλειές που έχουν κάτι να πουν. Προσέχω πολύ που εμφανίζομαι και, επειδή ασχολούμαι με τον ασφαλιστικό κλάδο, μπορώ να θέτω όρους πλέον στις δουλειές όπου πάω», είπε, ενώ απάντησε και για το αν θα έλεγε «όχι» σε συνεργασίες με κάποια πρόσωπα.

«Θα εξέταζα ποιος κάνει τι και, αν όλο αυτό βρισκόταν σε ένα πλαίσιο μιας πρότασης καλής, θα δεχόμουν. Δεν έχω κάτι με κανέναν καλλιτέχνη. Μπορεί κάποιος να έχει κάτι καλό στο μυαλό του να προτείνει», δήλωσε, ενώ παραδέχθηκε πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να συνεργαστεί και με την Αντζελα Δημητρίου, με την οποία είχε σχέση στο παρελθόν. «Φυσικά και θα έλεγα "ναι" σε μια τέτοια πρόταση. Η Αντζελα είναι μια εξαιρετική τραγουδίστρια, μια γυναίκα με μεγάλες σακούλες, σουξέ, και σε όσους έχουν κάτι αρνητικό να πουν προτείνω ξίδι. Οσοι τα βάζουν με την Αντζελα είτε είναι εκτός μουσικής πραγματικότητας είτε έχουν εμπάθεια. Ομως αυτό δεν αλλάζει την αλήθεια για το ποια είναι η Αντζελα», ολοκλήρωσε στο Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved