Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Το 1999 κέρδισα 1 εκατ. δραχμές σε τυχερό παιχνίδι και έτσι ήρθα στην Αθήνα»
Showbiz

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Το 1999 κέρδισα 1 εκατ. δραχμές σε τυχερό παιχνίδι και έτσι ήρθα στην Αθήνα»

The 2Night Show: Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1, βρέθηκε πρόσφατα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην κόρη του, στη σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού, ενώ αποκάλυψε ότι στο παρελθόν η τύχη του χαμογέλασε και κέρδισε αρκετά χρήματα στο «Ξυστό».

Ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε ότι υπήρξε τυχερός στο παρελθόν αφού κέρδισε 1 εκατομμύριο δραχμές μαζί με έναν φίλο του και έτσι με το μερίδιό του κατάφερε να έρθει στην Αθήνα.


«Το 1999 κέρδισα το “Ξυστό” ήταν 11 Αυγούστου, το θυμάμαι γιατί 12 ήταν η ολική έκλειψη Ηλίου», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μιλώντας για το πρόσφατο τηλεοπτικό του βήμα, την εκπομπή «Fishy», ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παραδέχτηκε: «Σίγουρα μέσα στο μυαλό μου είχα και εσένα, αναγκαστικά λες, "Ταξιδιωτική εκπομπή - Αρναούτογλου". Είπα ότι αν κάνω μία εκπομπή σαν τον Γρηγόρη, θα είναι του Γρηγόρη. Είπα ότι πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό, έτσι έβαλα το ψάρεμα, μετά να έχω έναν καλεσμένο, να έχω και το μαγειρικό κομμάτι, μία μείξη πραγμάτων».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved