Αναστάσιος Ράμμος: «Μου αρέσει η αμεσότητα της τηλεόρασης»
Showbiz

Αναστάσιος Ράμμος: «Μου αρέσει η αμεσότητα της τηλεόρασης»

Ο Αναστάσιος Ράμμος παρουσιάζει το «Total black out» στον Alpha.

Ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του ανέφερε αν απολαμβάνει τον νέο ρόλο του και αν έχει αρχίσει να παρακολουθεί τα νούμερα τηλεθέασης.

Πρώτη φορά παρουσιαστής. Πώς βιώνεις τον νέο ρόλο σου;

Οπως βιώνω και τον ρόλο του τραγουδιστή. Κάθε μέρα είναι μια νέα πρόκληση, να ψυχαγωγήσεις τους ανθρώπους που σε παρακολουθούν στην τηλεόραση ή ακούνε τα τραγούδια σου.

Τι απολαμβάνεις και τι σε δυσκολεύει;

Αυτό που μου αρέσει στην τηλεόραση είναι η αμεσότητα της. Ξαφνικά μπαίνεις στο σπίτι κάθε ανθρώπου και γίνεσαι η παρέα του την ώρα που χαλαρώνει. Αυτό που με φόβιζε περισσότερο είναι το αν θα έπρεπε να μπω σε συγκεκριμένα καλούπια για να υπηρετήσω το project. Ομως τελικά έχω την τύχη να περιβάλλομαι από συνεργάτες που πιστεύουν στον αυθορμητισμό μου και με αφήνουν να είμαι ο εαυτός μου.

Εχεις αρχίσει να παρακολουθείς τα νούμερα τηλεθέασης;

Τα νούμερα είναι καλό να τα παρακολουθούν οι άνθρωποι που γνωρίζουν και πώς να τα ερμηνεύσουν. Για εμένα είναι πολύ φρέσκος ο ρόλος του παρουσιαστή, επομένως στην παρούσα φάση εστιάζω στο να βρω τα πατήματα μου και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου σε αυτό που κλήθηκα να κάνω.

Εχουμε δει πολλές φορές να απαντάς σε πράγματα που σε ενοχλούν και προβάλλονται στα ΜΜΕ. Εχει αποτέλεσμα αυτό;

Πάντα υπάρχουν δημοσιεύματα που αφήνω αναπάντητα, διότι πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που η αισθητική ή ο τρόπος σκέψης τους δεν ταιριάζει με τον δικό μου. Οι φορές που έχω απαντήσει σε αρνητικά σχόλια είναι εκείνες που ένιωθα αδικία σε προσωπικό, όχι σε επαγγελματικό επίπεδο. Το αν αυτή η διαδικασία έχει αποτέλεσμα, δεν μπορώ να το γνωρίζω, όμως είμαι άνθρωπος που ό,τι νιώθει το εκφράζει, οπότε τα βγάζω από μέσα μου και ηρεμώ.

Είσαι πολυδιάστατος. Αυτό προκύπτει από συνεχόμενη αναζήτηση;

Περισσότερο προκύπτει από μια συνεχόμενη ανησυχία και περιέργεια. Η ζωή έχει τόσα ανεξερεύνητα πεδία κι εγώ θέλω να γνωρίσω, όσα περισσότερα μπορώ.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved