Αναστάσιος Ράμμος: «Μπορώ να διαπραγματευτώ τα πάντα, πέρα από την έλλειψη σεβασμού»
Showbiz

Αναστάσιος Ράμμος: «Μπορώ να διαπραγματευτώ τα πάντα, πέρα από την έλλειψη σεβασμού»

O Αναστάσιος Ράμμος δέχθηκε να αντιμετωπίσει μια καινούργια πρόκληση, να παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι «Total Black Out».

Τόσο ως τραγουδιστής όσο και ως παρουσιαστής έχει έναν και μοναδικό στόχο: να ψυχαγωγεί τον κόσμο. Μπορεί να διαχειριστεί τα πάντα σε μια συνεργασία, εκτός από την έλλειψη σεβασμού, ενώ δεν του αρέσουν οι ερωτήσεις... της κλειδαρότρυπας.

Ως καλεσμένος σε εκπομπές, ποιες ερωτήσεις βαριέσαι;

Τις ερωτήσεις της «κλειδαρότρυηας». Καταλαβαίνω πως όταν καλείσαι σε μια εκπομπή δεν γίνεται μονίμως να επαινούν τη μουσική σου και να σε ρωτούν μόνο για τα επαγγελματικά σου. Ωστόσο, πιστεύω ότι στην πραγματικότητα κανέναν άνθρωπο εκεί έξω δεν τον αφορά αν είμαι ελεύθερος ή δεσμευμένος και για ποιον λόγο μπορεί να βγήκα από μια σχέση.

Μετά από έντονη φημολογία, σχετικά με το αν είστε ζευγάρι με την Κατερίνα , το ξεκαθαρίσατε. Η εισχώρηση των ΜΜΕ στην προσωπική σου ζωή σου δημιουργεί δυσκολίες;

Σε γενικές γραμμές τα ΜΜΕ έχουν υπάρξει καλά μαζί μου. Οπως απάντησα και πριν, ερωτήσεις σχετικά με τα προσωπικά μου δέχομαι συχνά, όμως ποτέ δεν με έφερε κάποιος σε δύσκολη θέση. Πέρα από αυτό, θεωρώ υποχρέωση προς τον εαυτό μου να ζω όπως θέλω, χωρίς να κάνω δεύτερες σκέψεις για το πώς αυτό μπορεί να κριθεί ή να σχολιαστεί.

Μετράς πολλές συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες. Ποια ξεχωρίζεις;

Οταν έχεις συνεργαστεί με ανθρώπους που έχουν αφήσει το αποτύπωμα τους στην ελληνική μουσική βιομηχανία, νιώθεις μονάχα ευγνωμοσύνη και κοιτάς να έχεις τα αυτιά σου ανοιχτά για να μάθεις όσο περισσότερα μπορείς από αυτούς.

Θα έκανες μουσική εκπομπή;

Ολα είναι θέμα σωστής συγκυρίας. Η σωστή πρόταση τη σωστή στιγμή πολύ πιθανό να με ενδιέφερε. Αλλωστε, λίγο καιρό πριν, ούτε που μου περνούσε από το μυαλό ότι θα παρουσίαζα τηλεοπτικό παιχνίδι.

Ποιος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που σου είπε «προχώρα»;

Το περιβάλλον μου ποτέ δεν περιόρισε την ανάγκη μου να κάνω μουσική, όμως δεν πίστευαν πώς θα μπορούσα να ζήσω από αυτό. Η πρώτη μου ουσιαστική επαφή με τη μουσική ήταν όταν ένας οικογενειακός μας φίλος μου έκανε δώρο μια κιθάρα, την οποία άρχισα να γρατζουνάω, χωρίς να έχω καμία μουσική γνώση.

Είσαι από τους ανθρώπους που κάνουν σχέδια ή αφήνεις τη ζωή να σε πάει;

Κάνω σχέδια, βάζω στόχους, αλλά δεν έχω τακτική. Απολαμβάνω το ταξίδι, μαθαίνω από τα λάθη μου και ζω την κάθε στιγμή όσο καλύτερα μπορώ. Ενα όνειρο χρόνων, που σύντομα θα πραγματοποιηθεί, είναι η κυκλοφορία του πρώτου μου άλμπουμ που γράψαμε με την ομάδα μου, τους Αrcade, με τίτλο «20 γραμμάτια και ένα» και θα κυκλοφορήσει από την Panik Records.

Γιατί μπορεί να αρνηθείς μια συνεργασία;

Μπορώ να διαπραγματευτώ τα πάντα, πέρα από την έλλειψη σεβασμού τόσο σε επαγγελματικό όσο και ανθρώπινο επίπεδο. Τα τοξικά περιβάλλοντα μου δημιουργούν τάσεις φυγής.

Σου έχει συμβεί κάποιο αστείο περιστατικό on stage;

Θυμάμαι ενώ ήμουν στη σκηνή ένας θαμώνας σε ένα μαγαζί που εμφανιζόμουν με έβαλε να κάνω μέσω βιντεοκλήσης πρόταση γάμου εκ μέρους του στην αγαπημένη του. Ελπίζω να τους έφερα γούρι!

Οταν η διάθεση σου δεν είναι καλή, πώς το χειρίζεσαι στη σκηνή;

Η σκηνή δεν είναι βάθρο ή θρόνος. Οταν ανεβαίνεις, αναπτύσσεται μια μαγική σχέση με το κοινό, μια σχέση αλληλοεξάρτησης. Τις στιγμές που η διάθεση μου δεν είναι καλή, αντλώ δύναμη από τη δική τους θετική ενέργεια, από τα χαμογελά τους, από τα σηκωμένα τους χέρια όταν τραγουδώ.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved