Γιάννης Καπετάνιος: «Δεν έχω πειράξει και δεν έχω τσακωθεί ποτέ με κανέναν»
Showbiz

Γιάννης Καπετάνιος: «Δεν έχω πειράξει και δεν έχω τσακωθεί ποτέ με κανέναν»

Ο Γιάννης Καπετάνιος μετράει πολλά χρόνια στον χώρο της υποκριτικής έχοντας στο ενεργητικό του μεγάλες επιτυχίες και σημαντικές συνεργασίες.

Ο Γιάννης Καπετάνιος, σε συνέντευξή του μίλησε για το αν ήταν επιλογή του να απέχει για μεγάλο διάστημα από τη μικρή οθόνη και αν έχει συναντήσει δυσκολίες όλα αυτά τα χρόνια.

Παρ’ όλες τις επιτυχίες που έχετε στο βιογραφικό σας, δεν έχετε απασχολήσει ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική σας ζωή ή δεν έχετε προκαλέσει. Είναι επιλογή σας αυτή η στάση;

Ναι. Και τώρα με παίρνουν από εκπομπές αλλά δεν θέλω να βγαίνω. Παλιότερα το έκανα, για να με μάθει και ο κόσμος, γιατί είναι μέρος της δουλειάς μου. Τώρα τα έχω πει όλα. Τι άλλο να πω; Τα ίδια; Με έμαθε ο κόσμος μέσα από τη δουλειά μου.

Και έχετε υπηρετήσει όλα τα είδη υποκριτικής...

Ήμουν πέντε χρόνια στην Επίδαυρο και έχω παίξει αρχαίο δράμα, κωμωδίες του Αριστοφάνη, ήμουν στο Θέατρο Τέχνης όταν ακόμη ζούσε ο Κάρολος Κουν. Μου άρεσαν η κωμωδία και η επιθεώρηση. Η επιθεώρηση είναι ένα είδος κωμωδίας ελληνικότατο. Αυτό μου άρεσε, αυτό ήθελα να κάνω και αυτό έκανα.

Έχουμε να σας δούμε μεγάλο διάστημα στην τηλεόραση. Ήταν συνειδητή αυτή η επιλογή;

Επιλογή σου δεν είναι ποτέ. Το δοκίμασα. Απλά υπάρχουν και τα κυκλώματα, που λέμε, και οι παρέες όπως είναι και η δική μας παρέα ως ομάδα. Δεν με φώναξε ποτέ κανένας και δεν πήγα. Έχω κάνει σειρές αλλά πάντα με φίλους. Στον Γιάννη Μπέζο εγώ πρότεινα να μπω στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά», και έτσι έγραψαν τον ρόλο μου, και ακόμη με φωνάζουν Καραβανέα. Και στο «Θα σε δω στο πλοίο», ο σκηνοθέτης Κώστας Κιμούλης μου πρότεινε τον ρόλο, που είμαστε φίλοι.

Σας είχε λείψει η επαφή σας με την τηλεόραση;

Με αυτές τις ομάδες ναι. Η άλλη τηλεόραση δεν με ενδιαφέρει, να παίξω με κάποιον που δεν θέλω. Παραδείγματος χάριν, στο «Κόκκινο δωμάτιο», πέρασε όλο το ελληνικό θέατρο, όλος ο κόσμος, μόνο εγώ δεν πήγα. Δεν με φώναξε κανείς.

Σας αφήνει μια πικρία αυτό;

Ε, εντάξει, ναι. Οταν έχεις έναν ηθοποιό που ο κόσμος τον αγαπάει, εγώ φταίω που δεν με φωνάζουν; Δεν έχω πειράξει και δεν έχω τσακωθεί ποτέ με κανέναν.

Έχετε συναντήσει δυσκολίες όλα αυτά τα χρόνια;

Όχι, δεν έχω συναντήσει δυσκολίες. Έχω παίξει στα μεγαλύτερα θέατρα και με τους μεγαλύτερους ηθοποιούς αυτής και της παλαιότερης γενιάς. Ο,τι μου έδιναν έπαιζα, δεν παραπονιόμουν, δεν ήμουν καριερίστας. Ήμουν ένας απλός εργάτης. Εγώ έφυγα από τη μάνα μου στα 17 και πήγα μόνος στην Αμερική. Θέλει πίστη στον θεό, γιατί αυτό σε δυναμώνει. Πάντα πίστευα.

Αν έπρεπε να φτιάξετε ένα top 3 συνεργασιών σας, ποιο θα ήταν αυτό;

Η σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά», το «Θα σε δω στο πλοίο» και ό,τι έχω κάνει με τον Μάρκο, και στην τηλεόραση και στο θέατρο.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved