Γαία Μερκούρη: Η συγκλονιστική ομοιότητά της με τη μητέρα της, Δωροθέα Μερκούρη!
Showbiz

Γαία Μερκούρη: Η συγκλονιστική ομοιότητά της με τη μητέρα της, Δωροθέα Μερκούρη!

Η Γαία Μερκούρη έχει αρχίσει να τραβά τα βλέμματα, ποζάροντας στο πλευρό του αγαπημένου της Άγγελου Λάτσιου με τον οποίο δείχνουν να διανύουν μία πολύ όμορφη περίοδο στη σχέση τους. 

Η Δωροθέα Μερκούρη με τις κόρες της, Ηλέκτρα και Γαία είναι πολύ δεμένες και μάλιστα τυγχάνει να μοιάζουν και πάρα πολύ μεταξύ τους. Οι δύο νεαρές κοπέλες είναι καρποί του έρωτα της Ιταλοτραφούς ηθοποιού με τον πρώην σύζυγός της, Γουάρντ Σρεγκχοϊρντ, ο οποίος είναι κομμωτής με καταγωγή από την Ολλανδία.

H Ηλέκτρα είναι 21 ετών, ζει στο Άμστερνταμ και σπουδάζει μόδα στο Amsterdam Fashion Institute. Η Γαία είναι μόλις 18 ετών, ζει στην Αθήνα και είναι πολύ ερωτευμένη με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου. Θέλει μάλιστα να ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία και προς τα εκεί είναι ο προσανατολισμός της στις σπουδές της.

«Οι κόρες μου είναι καλύτερες από εμένα και από τον μπαμπά τους. Εάν τα παιδιά δεν είναι το εξελιγμένο μας «μοντέλο», κάτι έχει πάει λάθος. Η μητέρα είναι η πρώτη γυναίκα με την οποία έχεις μια σχέση. Με αυτήν μαθαίνεις να αποκτάς σχέση με τις υπόλοιπες γυναίκες. Πρέπει να τα αφήνουμε τα παιδιά να έχουν αυτόν τον ανταγωνισμό, να τα αφήνουμε να τον υποφέρουν γιατί έτσι θα το ξεπεράσουν, κιόλας. Θα ήθελα να κάνουν περισσότερα και καλύτερα πράγματα από εμένα. Τους λέω «είσαι καλύτερη από εμένα, πιο όμορφη, πιο έξυπνη» είχε πει για τις κόρες της παλιότερες η Δωροθέα Μερκούρη η οποία δεν είναι από τις κλασικές Ελληνίδες μαμάδες.

Πάντως, η ομοιότητα ανάμεσα σε μαμά και κόρη, τη Γαία, είναι πραγματικά εντυπωσιακή μιας και έχουν τις ίδιες γκριμάτσες, παρά το γεγονός ότι στα χρώματα δεν μοιάζουν και πολύ μιας και η Δωροθέα είναι μελαχρινή και η κόρη της ξανθιά.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι η Δωροθέα και η κόρη της Γαία μοιάζουν πάρα πολύ.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved