Κόνι Μεταξά: Παντρεύεται στις 9 Ιουλίου
Showbiz

Κόνι Μεταξά: Παντρεύεται στις 9 Ιουλίου

Στο πανέμορφο εκκλησάκι του Αγίου Εφραίμ, στον οικισμό Φαλάσαρνα της Κρήτης, θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης.

Η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια δεν μετρά την ώρα να επισημοποιήσει την σχέση της ενώπιον του θεού. Το μυστήριο θα τελεστεί το Σάββατο 9 Ιουλίου και το ερωτευμένο ζευγάρι θα έχει κοντά τους συγγενείς και φίλους, με τους οποίους επιθυμεί να μοιραστεί τη χαρά του. Πρώτος και καλύτερος θα είναι εκεί ο πατέρας της μέλλουσας νύφης, Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος θα την συνοδεύσει στην εκκλησία, παραδίνοντας τη στο γαμπρό.

Η Κόνι Μεταξά σχεδόν από την πρώτη στιγμή που είπε το πολυπόθητο ναι στον άντρα της ζωής της άρχισε να οργανώνει την μέρα του γάμου της. Δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από τα social media ρωτάει τους διαδικτυακούς φίλους για διάφορα που χρειάζεται για το γάμο της στα Χανιά, όπως φωτάκια αλλά και photo booth. Μάλιστα σε ερωτήσεις που της έκανα στο ίνσταγκραμ εκείνη αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι βρήκε νυφικό, ενώ αναφορικά με τις γαμήλιες δοκιμασίες παραδέχτηκε: «Παιδιά, δεν έχω ξανακάνει κάτι πιο δύσκολο». Στο πλευρό της είχε φυσικά τις αγαπημένες τις φίλες.

Το νυφικό, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς από την φωτογραφία που ανήρτησε, είναι όλο λευκό στράπλες με τούλι. Η Κόνι και ο Μάριος είναι ζευγάρι από το 2019 και αρχικά η σχέση τους δοκιμάστηκε λόγω της απόστασης, καθώς ο πολίστας βρισκόταν τότε μόνιμα στη Ρουμανία για αγωνιστικούς λόγους, ενώ η τραγουδίστρια στην Ελλάδα. Με το πέρασμα του χρόνου τα ταξίδια στη Ρουμανία άρχισαν να γίνονται όλο και πιο συχνά, με την Κόνι να περνάει τις περισσότερες μέρες του μήνα εκεί για να βρίσκεται κοντά στον καλό της.

Πριν από λίγο καιρό, η Κόνι Μεταξά αναφέρθηκε στην πρόταση γάμου που της ετοίμασε ο καλός της: «Το σκηνικό δεν ήταν κανονισμένο αλλά είχαμε συζητήσει γενικά το ενδεχόμενο. Ούρλιαξα όταν έβγαλε το μονόπετρο. Αισθάνομαι ότι είμαι παντρεμένη μαζί του, ήδη από την μέρα που το γνώρισα. Το λέω με την καλή έννοια, ο μπαμπάς με τη μαμά μου ήταν χαλαρή με την πρόταση γάμου, τους το είπα εκείνη την ώρα», αποκάλυψε.

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved