Μαρία Τζομπανάκη: Με αυτές τις δύο συνταγές ομορφιές από την Κρήτη νικάει τον χρόνο
Showbiz

Μαρία Τζομπανάκη: Με αυτές τις δύο συνταγές ομορφιές από την Κρήτη νικάει τον χρόνο

«Οι παλιές Κρητικές έλεγαν "ό,τι βάζεις στο δέρμα σου πρέπει να μπορείς και να το φας"!». Αυτό είναι ένα ρητό που φαίνεται πως τηρεί κατά γράμμα και η Μαρία Τζομπανάκη.

Κατάγεται από την Κρήτη και επιλέγει περιποιείται ιόν εαυτό της με προϊόντα που παράγει η ίδια η κρητική γη. Η επιλογή της αυτή κρίνεται σοφή, αν αναλογιστεί κανείς πως παρά τα 66 της χρόνια, εντυπωσιάζει τόσο με το υπέροχο πρόσωπο της, όσο και με το καλλίγραμμο σώμα της.

Σε κάθε τας εμφάνιση «κλέβει» ης εντυπώσεις και όλοι αναρωτιούνται τι ακριβώς κάνει και το πετυχαίνει αυτό. Τελικά λίγοι θα φαντάζονταν πως η απάντηση κρύβεται στις διάφορες κρητικές συνταγές ομορφιάς που έχει επιλέξει. Ευτυχώς για εμάς, η Μαρία Τζομπανάκη δεν διστάζει να αποκαλύψει τα μυστικά της. Αλλωστε, οι φυσικές σπιτικές μάσκες προσώπου με βάση το κρητικό ελαιόλαδο είναι ο καλύτερος σύμμαχος για να αναζωογονήσουμε και να αποκτήσουμε στη στιγμή λαμπερό, και ενυδατωμένο δέρμα. Ο μοναδικός συνδυασμός από λάδι ελιάς και μέλι αποτελεί μια πολυβιταμινούχα μάσκα που χάρη στα ενυδατικά της συστατικά, βοηθά στην καταπολέμηση της ξηρότητας και των ατελειών που προκαλούνται από τις τοξίνες. Τόσο το κρητικό ελαιόλαδο όσο και το μέλι, είναι φιλικά προς το ευαίσθητο δέρμα και ακριβώς λόγω των αναφλεγμονωδών ιδιοτήτων τους, είναι ιδανικά για την ανακούφιση των αλλεργιών και την καταπράυνση των εγκαυμάτων.

Οι συνταγές είναι:

1)Ελαιόλαδο και Μέλι για την απόλυτη ενυδάτωση

2)Ελαιόλαδο και Καρύδα για την πιο αποτελεσματική αντιγηραντική μάσκα. (Όταν τα λιπαρά οξέα του κρητικού ελαιόλαδου συνδυάζονται με τα στοιχεία του λαδιού καρύδας, δημιουργούν μια άκρωχ αποτελεσματική φυσική αντιγηραντική μάσκα. Χάρη στα θρεπτικά συστατικά της το δέρμα αποκτά σφριγηλότητα και νεανικότητα).

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved