Ξέσπασε η Κόσιαβα: Τα... καρφιά της στο Open με αφορμή τα νούμερα τηλεθέασης της Μιχελιδάκη
Showbiz

Ξέσπασε η Κόσιαβα: Τα... καρφιά της στο Open με αφορμή τα νούμερα τηλεθέασης της Μιχελιδάκη

Η εκπομπή «Μίλησέ μου» με την Τζωρτζέλα Κόσιαβα πρωταγωνίστησε τις μεσημεριανές ώρες στην τηλεόραση και κράτησε συντροφιά στους τηλεθεατές, με τον καλύτερο τρόπο.

Ωστόσο η απόφαση που πάρθηκε από τους υπεύθυνους του καναλιού να «κόψουν» την εκπομπή ήταν κάτι που τόσο η Τζωρτζέλα, όσο και οι συνεργάτες της, δεν περίμεναν.

Στη θέση της εκπομπής της έβαλαν την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον» και σύμφωνα με τις μετρήσεις της τηλεθέασης δεν έχει μεγάλα ποσοστά. Αυτό στάθηκε αφορμή ώστε να ξεσπάσει η Τζωρτζέλα Κόσιοβα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο αναλυτικά, η παρουσιάστρια έριξε τα «βέλη» της στη διοίκηση του Open για την διακοπή της εκπομπής της αλλά και για τη λήξη της συνεργασίας της με τον σταθμό.

«Κοπήκανε 4 εκπομπές από την νέα διοίκηση της ψυχαγωγίας του Open για να δημιουργήσουν μετά από 5 μήνες αυτό το αποτέλεσμα. Τα συμπεράσματα δικά σας. Έμεινε κόσμος άνεργος από την εκπομπή, «Μίλησε μου», 8 άνθρωποι μαζί με μένα να αναγκάζομαι να φύγω από ένα κανάλι που ήμουν από την αρχή της δημιουργίας του και στον τηλεοπτικό αέρα κάθε μέρα», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια.

Να σας θυμίσουμε πως στη τελευταία εκπομπή, η παρουσιάστρια φανερά συγκινημένη, είχε δηλώσει:«Το “Μίλησέ μου” είχε επιτυχία. Για αν ένας από εσάς είχε βοηθηθεί αυτό είναι επιτυχία για μία εκπομπή. Ο σκοπός μας εξετελέσθη. Το μήνυμα που στέλνουμε είναι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην έχει τη λύση του. Η κυρία Μποροντίνα ενέκρινε την εκπομπή αυτή και την ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη στήριξή της».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved