Άκης Πετρετζίκης: Τα πρώτα λόγια μετά την ανακοίνωση πως θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά
Showbiz

Άκης Πετρετζίκης: Τα πρώτα λόγια μετά την ανακοίνωση πως θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά

Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς και ο σεφ μίλησε για το χαρμόσυνο γεγονός!

Χθες,, 6 Απριλίου, ο σεφ δημοσίευσε ένα σκίτσο και έγραψε: «Ο μικρός Αχιλλέας σε λίγους μήνες θα έχει παρεούλα» και με αυτό τον τρόπο το ζευγάρι επέλεξε να ανακοινώσει ότι σύντομα η οικογένεια θα μεγαλώσει. Μάλιστα, ο σεφ αποκάλυψε ότι αυτή τη φορά περιμένουν κοριτσάκι.

Το πρωί της Πέμπτης ο Άκης Πετρετζίκης κοινοποίησε ένα βίντεο και ευχαρίστησε τον κόσμο για τις ευχές που δέχθηκε μετά την ανακοίνωσή του.

Συγκεκριμένα είπε: «Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές για το νέο μέλος της οικογένειας. Έχουμε ψιλοτρελαθεί. Το είπα εγώ πρώτος για να μην το πει άλλος. Γιατί κάθε φορά γίνεται έτσι και δεν είναι ωραίο. Οπότε καλύτερα να το πούμε εμείς, παρά άλλοι»!

Δείτε το βίντεο παρακάτω!

Να θυμίσουμε πως ο ίδιος είχε δηλώσει για τον Αχιλλέα σε συνέντευξη:
«Η πρώτη μου σκέψη όταν μάθαμε ότι περιμένουμε παιδάκι ήταν “ΟΚ, πρέπει να βρούμε χρόνο”! To παιδί θέλει χρόνο, πρέπει να ασχοληθείς μαζί του. Για παράδειγμα, θυμάμαι ότι πριν από ενάμιση χρόνο το κινητό μου έβγαλε ειδοποίηση για τον χρόνο που περνούσα – μπορεί να αφιέρωνα και δύο ώρες. Τώρα πλέον το κινητό χτυπάει, το σηκώνω, μιλάω και μετά το αφήνω. Πήγα και κουρεύτηκα γιατί έχανα 15 λεπτά τη μέρα για να στεγνώσω τα μαλλιά μου. Ήταν πράγματα άχρηστα».

Διαβάστε επίσης:

Άκης Πετρετζίκης: Θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά - Περιμένουν κοριτσάκι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved